Takto vyzerá láska blízkych: Kubelková ukázala pôvabné dcéry, Krajčo celú rodinu a miláčik divákov? Cukrára Maršálka podporil manžel

Na sobotňajšom, štvrtom súťažnom večere v tanečnej šou StarDance sa objavili rodinní príslušníci súťažiacich. Podpora v hľadisku sa neskôr zmenila aj na spoločné momentky a dojímavé stretnutia pred objektívmi.

08.11.2023 00:00
Iva Kubelková Foto:
Moderátorka Iva Kubelková (druhá sprava) vzala na finálový večer svoje dve dcéry, ale aj mamičku.
debata

Po skončení súťažného programu sa účinkujúce celebrity stretli so svojimi blízkymi. Azda najdojímavejšie to bolo v prípade Richarda Krajča. Spevák a herec totiž nečakane vypadol a tak vlastne prítomnosť manželky Karin Babinskej a ich troch detí nemohla prísť vo vhodnejšej chvíli. Síce sa neoslavoval triumf, v aký možno Krajčo dúfal, ale úsmev na perách hovoril jasne. Bol šťastný, že má po boku svojich blízkych.

Stardance Richard Krajčo Čítajte viac Šokujúci odchod v českom StarDance: Lúčil sa veľký favorit a s ním aj krásna Slovenka. Diváci podržali v hre...

Konieckoncov, pekne to zhodnotila aj jeho tanečná partnera – slovenská tanečnica Dominika Rošková, ktorú zase prišiel podporiť priateľ Adam. „Bolo to také symbolické, že sme vypadli, keď sme tu mali naše rodiny,“ vyhlásila.

Spevák a herec Richard Krajčo mal podporu v...
Slovenská tanečnica Dominika Rošková a jej...
+3Spevák a herec Richard Krajčo mal podporu v...

Vernými fanúšikmi (tými najbližšími) bola však obklopená napríklad aj Iva Kubelková. Moderátorku, ktorá tancuje s Martinom Prágrom, prišiel podporiť dlhoročný partner Georg Jirásek, ale aj obe dcéry Natálie a Karolína a mama Hana.

zväčšiť Cukrár Josef Maršálek (vpravo) dostal počas... Foto: Profimedia
Josef Maršálek Cukrár Josef Maršálek (vpravo) dostal počas štvrtého kola podporu od manžela Petra Tejmla.

Práve Kubelková a Krajčo sa ocitli vo finálnom vyraďovaní, kto z koho a to aj napriek tomu, že nemali v sobotu najnižší počet bodov. Ten získal opäť cukrár a populárny autor niekoľkých kníh o pečení Josef Maršálek, ktorého tiež diváci poznajú z projektu Peče celá země (ekvivalent Pečie celé Slovensko).

Ivana Chýlková Čítajte viac Máme spolu 112 rokov, vtipkovala Chýlková po vyradení zo Stardance: Keď prišla na sobotňajšiu šou, všetkým padli sánky...

Diváci ho zjavne majú v obľube a ich hlasy rozhodli, že v tanečnej šou pokračuje ďalej. Gratulačný bozk a aj objatie si vyslúžil od svojho manžela Petra Tejmla. Maršálek mal medzi fanúšikmi ešte jednu známu tvár – dokonca ex-kolegyňu zo súťaže, ktorá vypadla už v druhom kole – viac si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #StarDance #Richard Krajčo #Iva Kubelková #Josef Maršálek

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...