Bryan Adams získal prestížny kšeft: Spev? Nie, bude fotografovať slávny kalendár

Kanadský rockový spevák Bryan Adams nafotí snímky do kalendára Pirelli na budúci rok.

11.06.2021 11:00
shutterstock 92061374 Foto:
Spevák a fotograf Bryan Adams.
debata

O tom, že prestížnu fotografickú zákazku získal, informoval na svojom Instagrame. Kalendár vyjde po ročnej prestávke, vlani sa taliansky výrobca pneumatík rozhodol peniaze venovať na boj proti koronavírusu a jeho výskum.

„Som hrdý na to, že môžem konečne prezradiť, že som fotografom pre kalendár Pirelli na rok 2022,“ povedal Adams a dodal, že viac informácií o tomto projekte zverejní v priebehu leta.

Americká televízia CNN na svojich internetových stránkach pripomína, že hoci je 61-ročný Adams známy predovšetkým ako spevák, patrí tiež medzi úspešných profesionálnych fotografov. Zachytil napríklad už nežijúcu britskú speváčku Amy Winehouse alebo britskú kráľovnú Alžbetu II. Okrem známych osobností fotil ale aj veteránov vojny v Afganistane alebo pouličných predavačov bez domova. Svoje fotografie vystavoval v prestížnych galériách a pracoval aj pre vyhlásené módne magazíny, jeho zábery sa objavili napríklad aj v česko-slovenskom Vogue.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bryan Adams (@bryanadams)

Akú tému si Bryan Adams zvolil pre kalendár Pirelli na budúci rok, nie je zatiaľ známe. Zatiaľ čo v minulosti boli fotografie v legendárnom kalendári najmä prehliadkou exkluzívnych ženských aktov, v posledných rokoch sa zameriava aj na hlbší rozmer fotografického umenia.

Vo vydaní na rok 2020 nazvanom Hľadanie Julie sa taliansky fotograf Paolo Roversi snažil objavovať vnútornú silu, ženskosť a nehu slávnej Shakespearovej postavy. Záber z archívnej galérii si môžete pozrieť nižšie.

Fotografia britskej herečky Emmy Watsonovej v...
Britská modelka a herečka Mia Goth v novom...
+11Britská herečka Claire Foy v kalendári firmy...
debata chyba
Viac na túto tému: #Pirelli #fotografovanie #Bryan Adams

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...