Celebrity zblízka už aj v Dubaji! V novom múzeu voskových figurín Madame Tussauds

Múzeum voskových figurín Madame Tussauds tento rok otvorí svoju prvú pobočku v arabskom svete. Bude v Dubaji a k ​​videniu v nej bude 60 figurín známych ľudí. Oznámil to prevádzkovateľ tejto inštitúcie, spoločnosť Merlin Entertainments.

24.06.2021 00:00
pitt, jolie Foto:
Celebrity ako voskové figurína - slávni exmanželia Brad Pitt a Angelina Jolie.
debata

V Británii múzeum ponúka 250 voskových podôb celebrít a každý rok ich chcú v Londýne, ale aj v pobočkách v USA, Európe alebo Ázii uvidieť milióny ľudí.

„Druhý najväčší zábavný podnik Merlin Entertainments oficiálne oznamuje otvorenie slávnej atrakcie voskových figurín v Dubaji. Svoje dvere otvorí počas roka,“ uviedla v utorok firma vo vyhlásení, z ktorého citovala agentúra AFP.

Medzi 60-kou „svetových hviezd“, ktoré múzeum ponúkne, bude 16 osobností z blízkovýchodného regiónu, napríklad libanonská speváčka Nancy Adžramová a Maya Dijábová.

Dubaj je jedným zo siedmich emirátov, ktoré tvoria SAE. Jeho ekonomika je postavená na príjmoch z cestovného ruchu a zábavného priemyslu. Ako jeden z prvých Dubaj otvoril dvere turistom po uzávere vlani v júli. Príliv turistov si mesto známe originálnymi výškovými stavbami sľubuje aj od svetovej výstavy Expo 2020. Kvôli pandémii koronavírusu bol jej termín posunutý z vlaňajška na tohtoročný október.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dubaj #Múzeum voskových figurín Madame Tussauds

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...