Je Valentín. Trúfnete si na takéto prekvapenie?

Páni, dovoľte nám pripomenúť vám, že dnes je sviatok zamilovaných. Ak ste sa rozhodli tento deň tradične ignorovať, nerobíte veru dobre. Skúste prekvapiť a verte nám, stonásobne sa vám to v dobrom vráti. My vám poradíme, ako môžete očariť.

08.02.2023 10:55
sofia, nepouzivat

Na výber máte niekoľko možností. Ak svoju polovičku dobre poznáte, o to ľahšie vyberiete najvhodnejšie prekvapenie. Aj malé gesto na Valentína bude viac, ako sa tváriť, že je to bežný deň ako každý druhý.

1.) Raňajky do postele

A prečo nie. Vstaňte o pár minút skôr a pripravte voňavú kávu, džús a niečo chutné pod zub.

2.) Divadlo, alebo kino

Ako dávno ste neboli spolu v kine? Pozrite, čo kde hrajú, a vezmite ju na pekný film, či napríklad na predstavenie jej obľúbených hercov.

3.) Romantická večera

Zarezervujte stôl v reštaurácii, do ktorej bežne nechodíte. Nad voňavým tanierom jej obľúbeného jedla a pri svetle sviečky uvidíte, že ste urobili dobre.

4.) Choďte na výlet

Aj keď je momentálne zima, výlet do zasneženej krajiny je skvelým spôsobom, ako sa odpojiť od starostí a byť spolu v tichu.

5.) Kvety, kvety, kvety

Toto snáď ani nemusíme pripomínať. Len málo žien nepoteší krásna originálna kytica. A k tomu malá čokoládka.

6.) Romantika v krabičke

Ak máte pocit, že ešte by to niečo chcelo, máte pravdu. Na mieste je pouvažovať nad nejakým šperkom. Tým rozhodne nič nepokazíte. Valentín je na to ako stvorený. Krásna retiazka, prsteň či náramok je neprchavý darček a roky jej bude pripomínať vašu lásku. Symbolické kúsky majú svoju hodnotu najmä v emóciách, ktorú nesú. Valentín sa však nezaobíde ani bez klasiky v podobe šperku so srdiečkom. Chcete jej ukázať, že je pre vás naozaj výnimočná? Vyberte jej minimalistický zlatý šperk na každodenné nosenie. Vďaka nemu bude mať spomienku na vás stále pri sebe. Jedným z miest, kde sa môžete nechať inšpirovať, sú šperky Sofia. Ak si nevyberiete u nich, tak už snáď nikde. Uprednostňuje vaša láska zlato či striebro? Alebo je fanúšičkou Pandory? Z ich ponuky si nebudete vedieť vybrať. Malým diamantom tiež nič nepokazíte. Aj krásna talianska herečka Monica Belluci v tom má jasno. „Milujem šperky – zlato a diamanty. Som predsa žena,“ zahlásila. A my s ňou súhlasíme.

sofia, nepouzivat
sofia, nepouzivat

Svoju priateľku by ste nevymenili za nič na svete? Povedzte jej to priamo na Valentína. Ak ste rozhodnutý, že ona je tá pravá, neváhajte a požiadajte ju o ruku v najromantickejší deň v roku. Stačí vám vaša láska a krásny zásnubný prsteň. Na to, aby ste vybrali ten pravý, potrebujete pár jednoduchých rád. Je dobré poznať jej vkus, určiť si rozpočet a zistiť správnu veľkosť. O tomto romantickom geste bude ešte roky rozprávať svojím kamarátkam.

sofia, nepouzivat
chyba

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...