Päťcípe hviezdy a Putinova tvár na šatách, v Petrohrade ukázali módu inšpirovanú ruským prezidentom

Petrohradská značka oblečenia Six & Eight predviedla ešte minulý týždeň vo štvrtok večer na módnej prehliadke kolekciu inšpirovanú podobou a osobnosťou ruského prezidenta Vladimíra Putina.

05.12.2023 00:00
Vladimír Putin, móda, prehliadka Foto:
Modelka v odevoch s motívmi Vladimíra Putina a Ruska, ktoré sú súčasťou kolekcie odprezentovanej v Petrohrade.
debata (2)

Vidieť sa dali modelovia a modelky v teplákových súpravách, šiltovkách a farebných teniskách s motívmi Putinovej tváre, koruny alebo päťcípej hviezdy a grafickými potlačami v štýle pop-artu, informovala agentúra APF a miestne petrohradské médiá, ktoré zverejnili zábery kolekcie.

Alina Baikova Čítajte viac Putin, poj.. sa, svietil drsný odkaz na tričku ukrajinskej modelky. Plán zhatila ochranka, žiadne vyzliekanie nebude...

Jeden z návštevníkov módnej prehliadky, 48-ročný podnikateľ Andrej Nečajev, novinárom AFP povedal, že prezentované modely podľa neho s obrazom ruského prezidenta dobre korešpondujú. Putin je totiž podľa neho „športový a štýlový“ líder.

Dizajn oblečenia vychádzal z niekoľko rokov starej maľby prokremeľského maliara Alexeja Sergijenka venovanej Putinovi, ktorá sa volala „Prezident, človek s najláskavejšou dušou“.

Model v jednom z kúskov, ktoré prezentovala... Foto: Profimedia
Vladimír Putin, móda, prehliadka Model v jednom z kúskov, ktoré prezentovala značka ruská značka oblečenia v Petrohrade.

Sergijenko agentúre AFP vysvetlil, že motív koruny na jednom zo svojich obrazov zvolil z toho dôvodu, že vie, že Putin bude zvolený „znova a znova“. „Preto som namaľoval tento výjav, ktorý hovorí, že Putina budeme mať ešte dlho, navždy,“ zveril sa na záver prehliadky novinárom.

Alla Pugačeva Čítajte viac Ospravedlň sa, žiada ruská cirkev Allu Pugačevovú. Slávna speváčka sa po dočasnej emigrácii vrátila do Moskvy, čo ju čaká?

Vďaka úprave ruskej ústavy z roku 2020 môže Putin zostať ruským prezidentom až do roku 2036. Úrad pritom so štvorročnou prestávkou zastáva už od roku 2000. Budúce prezidentské voľby sa v Rusku uskutočnia v nadchádzajúcom roku. Očakáva sa Putinovo víťazstvo, hoci šéf Kremľa zatiaľ svoj zámer kandidovať neoznámil.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #maľba #Petrohrad #Vladimir Putin #kolekcia

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...