Najslávnejšia sukňa planéty? Potvrdiť to môže dražba... koľko by ste za kultový kúsok zo Sexu v meste zaplatili vy?

Do dražby ide biela tylová sukňa, v ktorej hlavná hrdinka seriálu Sex v meste v podaní herečky Sarah Jessicy Parkerovej beží ulicami New Yorku v titulkovej sekvencii.

14.01.2024 00:00
sex v meste, ako to bolo ďalej, sarah jessica... Foto:
Herečka Sarah Jessica Parker sa ako Carrie Bradshaw vrátila aj v seriáli Ako to bolo ďalej...
debata

Jeden z najznámejších modelov, ktorý pre ústrednú hrdinku seriálu stvárňujúcu postavu novinárky Carrie Bradshawovej našla štylistka Patricia Field, sa môže predať až za 12 000 dolárov, odhaduje aukčná sieň Julien’s.

Lindsay Lohan na premiére projektu Mean Girls Čítajte viac Dva zábery a rozdiel 20 rokov: Ako sa zmenila hrdinka kultovej komédie Lindsay Lohan? Na premiére sa zmena nedala prehliadnuť

Dražba sa uskutoční 18. januára, záujemcovia ale môžu vopred prihadzovať online. Cena vrstvenej „tutu“ sukne v baletnom štýle sa zatiaľ vyšplhala na 9000 dolárov, pritom pôvodne stála len zlomok tejto sumy.

Kostýmová výtvarníčka a štylistka Fieldová sukňu údajne objavila vo výpredaji za päť dolárov a herečka si ju obliekla spoločne so saténovým opaskom a ružovým tielkom.

zväčšiť Tutu sukienka, v ktorej pobehovala po New Yorku... Foto: Profimedia
Sarah Jessica Parke Tutu sukienka, v ktorej pobehovala po New Yorku herečka Sarah Jessica Parker sa môže vydražiť za poriadne vysokú sumu.

V aukcii sa ponúka aj mnoho ďalších rób a doplnkov, ktoré pôvodne vlastnili slávne ženy. Predávať sa budú napríklad nežné koktejlové šaty princeznej Diany, zelený kostým od značky Givenchy, ktorý vlastnila monacká kňažná Grace, alebo večerná róba herečky Elizabeth Taylorovej. V Londýne sa zase budú dražiť kostýmy, ktoré vznikli pri príležitosti nakrúcania niekoľkých sérií seriálu Koruna.

Herec John Mulaney a jeho partnerka Olivia Munn...
Herečka Claire Foy na vyhlásení cien Governors...
+35Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel na akcii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #sukňa #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #suma

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...