Hviezda Oteckov: Do Superstar som ísť nechcela, bála som sa vyhadzovu

Divákov zaujala už účinkovaním v seriáli Oteckovia, neskôr sa objavila v tanečnom filme Backstage a čoskoro ukáže aj svoju všestrannosť v známej šou. Kto? Mary Bartaloš.

23.08.2018 16:21
debata (2)
Herečka Mary Bartaloš.
Herečka Mary Bartaloš. Herečka Mary Bartaloš.

Herečka, ktorá sa ešte pred pár mesiacmi volala Mária Havranová, no po svadbe si zmenila priezvisko, by sa už čoskoro mala objaviť v šou Tvoja tvár znie povedome. „Vždy to bol môj sen. Už keď som videla prvú sériu, hovorila som si, toto by som si chcela skúsiť,“ prezradila novinárom na nedávnej tlačovej konferencii.

V tej chvíli už bolo jasné, že tvorcovia majú natočené dve epizódy. Drobná herečka si stihla strihnúť napríklad speváčku Edith Piaf, viac prezradiť nemohla. Jednu vec však odtajnila hneď. „Postúpila som do tretieho kola,“ vyhŕkla a vyslúžila si smiech publika.

Herečka Mary Bartaloš.
Moderátorka Jasmína Alagič.
+11Herečka Zuzana Haasová predvedie svoje spevácke...

„Pre toto som nikdy nechcela ísť do Superstar. Vždy som sa bála, že vypadnem príliš skoro,“ pokračovala vo svojom fóriku Bartaloš. Samozrejme, novinári jej vtip odhalili – v šou Tvoja tvár znie povedome sa totiž osmička účinkujúcich snaží bojovať od prvej epizódy až do záveru.

Aj tento rok ich bude hodnotiť porota v zložení Zuzana Fialová a Dano Dangl, či Mário Kuly Kollár. Nováčikom v nej je herec a zabávač Andrej Bičan.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #šou #postup #Superstar #Tvoja tvár znie povedome #Mária Havranová #Mária Bartaloš

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...