Som zase o kúsok viac Terminátor, vtipkuje Arnold Schwarzenegger. S jeho zdravím to však sranda nebola, do tela mu vložili...

Už niekoľko dní funguje s pomocníkom. Herec a bývalý guvernér Arnold Schwarzenegger absolvoval dôležitý operačný zákrok.

27.03.2024 00:00
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Herec Arnold Schwarzenegger na archívnom zábere.
debata (7)

Arnoldovi pred viac ako týždňom zaviedli kardiostimulátor. 76-ročný hrdina hitov ako Komando či Pravdivé lží sa vo vlastnom podcaste otvorene rozhovoril o tom, že zákrok bol nutný. Lekári mu totiž už dávnejšie zistili vrodený defekt srdcovej chlopne, ktorý si v minulosti vyžiadal už niekoľko operácií.

Arnold Schwarzenegger Čítajte viac Arnieho odkaz pre kolegu Bruca Willisa je fakt dojímavý. Nikdy naozaj neodídeme, hovorí

„Cítim sa výborne,“ komentoval Schwarzenegger v podcaste Arnolds' Pump Club. „A teraz som už o niečo viac mechanický – ako Terminátor,“ zavtipkoval si Arnie, ktorého jednou z najslávnejších úloh bola práve tá vo filme o vražednom robotovi z budúcnosti.

Arnold Schwarzenegger sa stal nesmrteľným vďaka...

Herec sa aj vzhľadom na operáciu chystá poľaviť vo svojich tréningoch, ktorým sa venuje aj pár rokov pred dovŕšením osemdesiatky. Nebude to však trvať dlho. Už budúci mesiac by mal totiž nakrúcať pokračovanie úspešného seriálu Fubar, v ktorom si zahral agenta CIA a ktorý vysielala platforma Netflix.

Arnold Schwarzenegger Terminátor Čítajte viac Viete si predstaviť, že by Terminátora nehral Schwarzenegger? Prvou voľbou tvorcov bol naozaj iný herec

Začiatkom roka musel Arnie čeliť nepríjemnému incidentu na mníchovskom letisku. Zadržali ho na zhruba tri hodiny pre superluxusné hodinky, ktoré vopred nenahlásil na preclenie. Kúsok z dielne Audemars Piguet pritom štvornásobný otec niesol na charitatívnu dražbu – viac čítajte tu.

Arnold Schwarzenegger vo filme Komando.
Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone na...
+24Arnold Schwarzenegger sa narodil 30. júla 1947...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #kardiostimulátor #Arnold Schwarzenegger

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...