Kate a William sa prihovorili verejnosti! Ich slová znamenajú aj zdvorilé varovanie, píše BBC

Britská princezná Kate a jej manžel princ William uviedli, že ich nesmierne dojala vrelosť a podpora od verejnosti potom, čo Kate oznámila, že má rakovinu. Podľa BBC však správou vysielajú aj zdvorilé varovanie.

25.03.2024 00:26
kate, william Foto:
Princezná Kate a princ William na archívnej snímke.
debata

42-ročná Kate v piatok večer na videu oznámila svetu svoju diagnózu. Jej vyjadrenie prišlo po týždňoch špekulácií o jej zdravotnom stave. Kate v januári podstúpila bližšie nešpecifikovanú operáciu brucha a odvtedy sa neobjavovala na verejnosti.

kate Čítajte viac Princezná Kate má rakovinu, podstupuje chemoterapiu

Po týždňoch špekulácií na sociálnych sieťach o jej zdravotnom stave Kate uviedla, že po januárovej, bližšie nespresnenej operácii brucha, podstupuje preventívnu chemoterapiu kvôli rakovine.

„Princ aj princezná sú nesmierne dojatí láskavými odkazmi od ľudí tu v Británii, v celom Spoločenstve (Commonwealth) a po celom svete,“ uviedol hovorca Kensingtonského paláca. „Sú tiež vďační za pochopenie ich žiadosti o zachovanie súkromia v tomto období,“ dodal.

kate Čítajte viac Diagnóza princeznej Kate prepisuje dianie posledných týždňov, jej odkaz je dojemný a odzbrojujúci. Toto dokázalo jej video

Podľa BBC je „táto správa zároveň poďakovaním aj zdvorilým varovaním, v ktorom manželia vysvetľujú, že si želajú byť ponechaní o samote“.

V piatok večer aj cez víkend prichádzali Kate odkazy podpory od politických predstaviteľov, vrátane amerického prezidenta Joea Bidena, hlavy francúzskeho štátu Emmanuela Macrona, celebrít, obyčajných ľudí aj od kráľa Karola III., ktorý tiež podstupuje liečbu rakoviny. Kate ani kráľ neuviedli, akým typom rakoviny trpia ani v akom štádiu liečby sú.

Princezná Kate z Walesu na zábere z novembra 2023.
Princezná Kate prichádza na vianočnú bohoslužbu...
+18Princezná Kate z Walesu a princ William kráčajú...

Ľudia sa od sobotného prichádzali k hlavnému londýnskemu sídlu Kate a Williama, Kensingtonskému palácu, aj k hradu Windsor, kde manželia trávia väčšinu času. Princeznej vyjadrovali podporu a mnohí jej tam nechali kvety.

Až do piatka Kensingtonský palác uvádzal, že princeznina januárová operácia bola úspešná a že Kate nebude kvôli rekonvalescencii do apríla vykonávať verejné povinnosti. To vyvolalo príval fám o absencii budúcej kráľovnej, ktorý sa ešte znásobil, keď Kate priznala, že upravila oficiálnu fotografiu vydanú pri príležitosti Dňa matiek. Snímku predtým stiahli popredné tlačové agentúry kvôli podozreniu z manipulácie.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Video princeznej Kate je vraj fejk, množia sa podozrenia. Prehovorila dvojníčka aj Williamova údajna milenka

Konšpiračná teória nerozptýlila ani video, ktoré minulý týždeň zverejnil denník The Sun a ktoré zrejme zachytávalo Kate a Williama pri nákupoch blízko ich domu. Niekdajší hovorca Kate a princa z Walesu Paddy Harverson vyhlásil, že špekulácie a tlak okolo zdravotného stavu a miesta pobytu Kate pred jej vyhlásením boli „najhoršie, aké kedy videl“.

Pozrite si tiež

Som očkovaná odhaliť manipuláciu aj zastrašovanie, vraví Anna Geislerová. Strach uznávam iba, ak je užitočný
Video
Zdroj: TV Pravda
debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princezná Kate

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...