Diagnóza princeznej Kate prepisuje dianie posledných týždňov, jej odkaz je dojemný a odzbrojujúci. Toto dokázalo jej video

V šedivom svete kráľovskej rodiny predstavuje Kate štipku pôvabu. Na lavičke v parku vo svetri a džínsoch vyslala dojemné posolstvo o svojej rakovine, ktoré ju spája s mnohými rodinami, ktoré čelili podobným momentom.

23.03.2024 17:32
debata
Kate, princezná z Walesu na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Kin Cheung
princezná Kate Kate, princezná z Walesu na archívnom zábere.

Video princeznej z Walesu, ktoré je svojím spôsobom bezprecedentné, je dojemnou pripomienkou toho, ako veľmi ju monarchia potrebuje, napísal v sobotu server BBC News. Na kráľovskej scéne Kate naozaj chýba a palác preto nepochybne dúfa, že posun k väčšej otvorenosti ohľadom jej zdravia bude bodom, kedy ustanú špekulácie.

kate Čítajte viac Princezná Kate má rakovinu, podstupuje chemoterapiu

Konšpiračné teórie o pobyte Kate boli živené informačným vákuom, no teraz je k dispozícii oveľa jasnejší popis toho, čo sa stalo od jej januárovej operácie. Výbuch fám bol pre Catherine a princa Williama krušným obdobím – a odhalenie jej rakoviny prepisuje to, čo sa v posledných týždňoch stalo.

Princezná Kate na aktuálnom zábere, ktorý... Foto: BBC Studios / PA Images / Profimedia
kate Princezná Kate na aktuálnom zábere, ktorý vznikol vo Windsore.

Chemoterapiu Kate začala koncom februára, a teraz je zrejmé, že odhalenie rakoviny bolo dôvodom, prečo sa princ William na poslednú chvíľu nezúčastnil zádušnej omše za svojho krstného otca.

Herečka Jane Fonda.
Legendárna austrálska popová speváčka Kylie...
+15Herečka a producentka Fran Drescher.

Ďalšie momenty zbesilých špekulácií na sociálnych sieťach – upravená fotografia zo Dňa matiek a video páru na nákupoch s tvrdením o dvojníčke – prišli až po tom, ako Catherine podstúpila chemoterapiu. Palác teraz vyzýva na zachovanie súkromia a chce urobiť hrubú čiaru za mediálnou búrkou posledných týždňov.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Čítajte viac Tentoraz nezostali ticho: Princ Harry s manželkou Meghan poslali odkaz švagrinej Kate, ktorá bojuje s rakovinou. Takto znejú ich slová...

Zdá sa, že je to už veľmi dávno, čo sa hovorilo o potrebe zoštíhlenia monarchie. Vzhľadom na to, že liečbu rakoviny podstupuje aj kráľ Karol, to znamená, že rady starších členov kráľovskej rodiny sú teraz veľmi stenčené.

Neočakáva sa, že by sa Catherine a princ William objavili s kráľovskou rodinou na bohoslužbe na Veľkonočnú nedeľu, a ani princeznú nečaká žiadny skorý návrat k oficiálnym povinnostiam. A budúci týždeň na Zelený štvrtok, ktorý je pevnou súčasťou kráľovského kalendára, bude kráľovná Camilla reprezentovať kráľa Karola. Tá v posledných mesiacoch vedie kráľovskú rodinu a čoraz častejšie sama podniká cesty, ktoré by predtým patrili jej manželovi.

Kto sa zúčastní na júnovej vojenskej prehliadke pri príležitosti osláv narodenín britského panovníka, to sa bude len rozhodovať. A medzinárodné cesty sa tiež zdajú v nedohľadne. Princ William pokračuje vo svojich projektoch, ale pravdepodobne obmedzí cesty v snahe zostať blízko domova a chrániť si akýsi normálny rodinný život.

zväčšiť Princ William, jeho manželka, princezná Kate a... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Princ William, jeho manželka, princezná Kate a ich deti Princ William, jeho manželka, princezná Kate a ich deti princ George, princezná Charlotte a princ Louis sledujú prelet letky z balkóna Buckinghamského paláca v júni 2023.

Video princeznej Catherine však pripomína, prečo bude kráľovská rodina chcieť, aby sa Kate zotavila a vrátila na verejnosť. V nahrávke na lavičke s jarnými kvetmi v pozadí je odzbrojujúca priamočiarosť. Podala triezve posolstvo, ale s pozitívnym očakávaním, že sa čoskoro uzdraví a zotaví.

Britain BAFTA Film Awards 2024 Čítajte viac Prišiel sám ako prst! Smutný pohľad na princa Williama však vystriedali úsmevy. Dôvodom bola dáma menom Cate...

Ako Kate sama povedala, myslí tiež na mnoho rodín, ktoré rakovina zasiahla. Tieto rodiny určite vedia, že zistenie, že niekto blízky má rakovinu, vás donúti zastaviť sa, zamyslieť sa a dať si do súvislosti ďalšie veci. „Pre všetkých, ktorí čelia tejto chorobe, nech už v akejkoľvek podobe, prosím, nestrácajte vieru ani nádej,“ povedala Catherine. Nie ste na to sami," dodala.

Princezná Kate z Walesu na zábere z novembra 2023.
Princezná Kate prichádza na vianočnú bohoslužbu...
+18Princezná Kate z Walesu a princ William kráčajú...
debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #povinnosti #video #úprimnosť #princezná Kate

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...