Načo vymýšľať vlastné, keď to stačí okopírovať od Williama a Kate? Frederik, Mary a ich intímne fotografie zo zákulisia

Dánsky palác na oficiálnej stránke aktuálne zdieľal nové fotografie z veľkého dňa kráľa Frederika a kráľovnej Mary. Nápadne pripomínajú...

16.01.2024 16:00
Kráľ Frederik Foto:
Kráľ Frederik X. a kráľovná Mary na balkóne paláca Christiansborg v Kodani - ich fotografie zo zákulisia nedeľnej výmeny na dánskom tróne.
debata

V nedeľu sa udiala sledovaná zmena na dánskom tróne. Korunný princ Frederik a jeho manželka, princezná Mary sa stali kráľom a kráľovnou Dánska.

Princezná Mary v roku 2004 ako nevesta.
Princezná Mary (ešte ako Mary Donaldson) a...
+14Princezná Mary (ešte ako Mary Donaldson) a...

Kráľ Frederik X. (55) a kráľovná Mary (51) žiarili spoločne na balkóne paláca Christiansborg v Kodani a zdravili tisíce prizerajúcich sa fanúšikov, pred zrakmi ktorých si vymenili aj bozk.

Palác na oficiálnej stránke aktuálne zdieľal nové fotografie z veľkého dňa kráľa Frederika a kráľovnej Mary (preklikať šipkou). Celkovo sedem obrázkov pochádza z balkóna, ale ponúkajú celkom iný pohľad na rozdiel od predošlých fotografií, ktoré zachytili len čelný pohľad na balkón.

Prvá fotografia v galérii je čiernobiela fotografia Mary a Frederika – na zábere sa držia za ruky, stoja oproti sebe a hľadia si do očí. Záber je oveľa intímnejší, než iné oficiálne fotografie, ale či je aj originálny…?

Dánsky kráľ  Frederik X. a kráľovná Mary Čítajte viac Šaty pre novú kráľovnú! Voľba očarujúcej Mary pre historický okamih? Elegantná biela so štipkou výnimočnosti

Podobné čierno-biele zábery „zo zákulisia“ niektorých podujatí začali svojim fanúšikom už v minulosti ponúkať princ a princezná z Walesu na svojom Instagrame. Zdá sa tak, že dánsky kráľovský pár si tento nápad Williama a Kate „požičal“, aby ukázal nového kráľa a kráľovnú v inom, než oficiálnom svetle.

Čierno-biele zábery dýchajúce intimitou s popisom „Behind the scenes“ napríklad ukázali Williama a Kate počas prvého ročníka udeľovania ceny Earthshot v roku 2021 v Londýne, o ktoré sa postaral fotograf Chris Jackson (preklikať šipkou).

Dánsky kráľ  Frederik X. a kráľovná Mary na...
Dánsky kráľ  Frederik X. a kráľovná Mary na...
+5Dánsky kráľ  Frederik X. a kráľovná Mary na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dánsko #kráľovná Mary #kráľ Frederik X.

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...