Oslávia 10 rokov manželstva - toto je žena, ktorá si získala slávnu Jodie Foster. Jej umenie obdivuje svet, randila aj s inou slávnou dámou

Na spoločenské podujatia chodia spolu veľmi zriedkavo, ale slávnostný večer Zlatých glóbusov v nedeľu v Los Angeles bol výnimkou. Herečka Jodie Foster sa ukázala v sprievode manželky.

09.01.2024 00:00
debata (12)
zväčšiť Herečka Jodie Foster (vľavo) a jej manželka... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jodie Foster (vľavo) a jej manželka Alexandra Hedison Herečka Jodie Foster (vľavo) a jej manželka Alexandra Hedison na 81. ročníku Zlatých glóbusov.

Dvojnásobná držiteľka Oscara, ktorá bola nominovaná za svoj výkon vo filme Nyad, sa na 81. ročníku cien Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov objavila v spoločnosti manželky Alexandry Hedisonovej. Spokojné a usmiate, dobre sa zabávajúce v spoločnosti hollywoodskej smotánky – manželky pútali pozornosť, ale u mnohých aj otázky. Súkromie si totiž tieto dve dámy starostlivo strážia. Čo teda vieme o žene, ktorá si získala hviezdu hitu Mlčanie jahniat?

Jennifer Lopez a  Ben Affleck Čítajte viac Hollywoodski mladomanželia, najsledovanejší zaľúbenci aj vzťahoví nováčikovia - Zlaté glóbusy v znamení párikov

Alexandra Hedison sa zoznámila s Fosterovou v roku 2013 a necelý rok na to sa dvojica vzala počas starostlivo utajeného svadobného obradu. „Ak sú okolo ľudí, ktorých nepoznajú, sú absolútne diskrétne. Ale spolu sú akoby vo vlastnom svete,“ uviedol pre magazín People zdroj pred časom.

Manželia Tom Kaulitz a Heidi Klum prišli na 81....
Herečka Emily Blunt v kreácii Alexander...
+19Režisér Steven Spielberg a jeho manželka Kate...

Hoci sa Hedison na verejnosti v spoločnosti Fosterovej za uplynulých desať rokov ukázala len párkrát, okrem glóbusového večera to bol napríklad aj slávnostný moment v Cannes v roku 2021. Tam Fosterovej udelili čestnú Zlatú palmu za výnimočný prínos filmu.

Herečka Jodie Foster a jej manželka Alexandra... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jodie Foster a jej manželka Alexandra Hedison Herečka Jodie Foster a jej manželka Alexandra Hedison na párty magazínu Billboard.

Herečku a jej manželku spája láska k umeniu. Hedison sama začínala ako herečka v menších úlohách, no neskôr sa stopercentne sústredila na fotografovanie. To bolo jej vášňou od mladosti a talent ocenili aj rôzne galérie a múzeá, kde je Hedisonovej tvorba vystavená. So sériou fotografií Ithaka sa napríklad prezentovala v USA, Veľkej Británii, ale aj niekoľkých európskych galériách. Niekoľko jej fotografií je súčasťou stálych galerijných zbierok v kultúrnych inštitúciách po celom svete.

Herečka Margot Robbie v ostroružovej kreácii Armani Privé. Čítajte viac Robbie ako živá bábika, Ricci v ilúzii nahej krásy, ale dve slávne 50-ničky to ovládli naplno - Aniston dokonalou figúrou a Scullyová... veď sa pozrite

Alexandra je dcérou šoubiznisového páru – herca Davida Hedisona, ktorý sa objavil napríklad v dvojici bondoviek v 70-tych rokoch, a producentky Bridget Hedisonovej. Tá pracovala napríklad na slávnom seriáli Dynasty. Pred vzťahom s Fosterovou sa Alexandra Hedison objavovala na verejnosti s inou slávnou ženou. Bola to moderátorka Ellen DeGeneres, s ktorou tvorili pár takmer štyri roky od roku 2000 do 2004.

Jennifer Aniston je sexy dáma 50 plus na cenách Zlatý glóbus
Video
Zdroj: Profimedia

Hoci herečka Jodie Foster v nedeľu večer nomináciu na cenu nepremenila, galavečer si užila s veľkou radosťou. Dôvod azda pomenovať netreba. Práve ste si o ňom prečítali. Okrem Fosterovej a jej manželky sa na podujatí objavilo množstvo slávnych párov. Pozrite si ich v galérii.

Herečka Elizabeth Olsen v bielej kreácii...
Herečka Jennifer Lawrence sa objavila v kreácii...
+99Speváčka Dua Lipa v kreácii značky Schiaparelli.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jodie Foster #partnerka #Alexandra Hedison #Zlatý glóbus

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...