Ťažké životné obdobia prekonali! Tri supermodelky a jedna Spice Girl si spoločne zažúrovali

Christy Turlington, Cindy Crawford, Helena Christensen a Victoria Beckham si spoločne vyrazili na slávnostný dievčenský večer.

18.12.2023 03:00
debata

Cindy Crawford zdieľala snímku troch supermodeliek z 90. rokov a niekdajšej Spice Girl na svojom Instagrame, ako pózujú pred ozdobeným vianočným stromčekom v gala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Crawford (@cindycrawford)

Práve dokument o slávnych supermodelkách 90-tych rokov sa pred časom dostal k divákom Apple TV+ s názvom „The Super Models“. Zdá sa, že dámy zostávajú v úzkom kontakte aj po rokoch, čo sa ich kariéry skončili. 57-ročná Crawford v dokumente napríklad povedala, ako jej otec vnímal modeling. A nič lichotivé to veru nebolo. „Môj otec naozaj nechápal, že modeling je skutočná práca. Myslel si, že modeling je len iné pomenovanie pre prostitúciu.“

Cindy Crawford Čítajte viac Modeling? To je len iné pomenovanie pre prostitúciu. Cindy Crawford spomína na otcove reakcie v počiatku jej kariéry

Ale k videniu je aj iná novinka – dokument „Beckham“, pod ktorý je podpísaný Netflix. V ňom si zasa na ťažké obdobie zaspomínala práve Victoria. V roku 2003 médiá zaplavili informácie o údajnej afére Davida Beckhama (48) s jeho PR asistentkou Loosovou. Victoria v dokumente so slzami v očiach hovorí o období, ktorým musela jej rodina prejsť. Obvinenia o údajnom Davidovom pomere s jeho vtedajšou asistentkou boli podľa jej slov "najťažším obdobím jej života“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helena Christensen #Cindy Crawford #Christy Turlington

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...