Modeling? To je len iné pomenovanie pre prostitúciu. Cindy Crawford spomína na otcove reakcie v počiatku jej kariéry

V septembri odvysiela streamovacia služba Apple TV+ štvordielny dokument s názvom "The Super Models", v ktorom dostali priestor najslávnejšie modelky 90-tych rokov.

18.09.2023 00:00
Cindy Crawford Foto:
Cindy Crawford na zábere z roku 1990.
debata

Jednou z nich bola aj dnes 57-ročná Cindy Crawford. Tá v upútavke, o ktorej píše magazín People, spomína na úplné začiatky svojej kariéry.

Očarujúcej hnedovláske sa podarilo dostať z malého mesta v Illinois na móla v New Yorku a Miláne a právom si vyslúžila titul supermodelka. „Nikdy som ani len nepomyslela na modeling,“ priznala Crawfordová (57) v 25-sekundovom klipe, ktorý sa začína fotografiou supermodelky z 80. rokov, keď odštartovala svoju kariéru.

zväčšiť Bývalá supermodelka Cindy Crawford. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Cindy Crawford Bývalá supermodelka Cindy Crawford.

„Ani som nevedela, že je to skutočná práca. Nevedela som, ako sa dostanem z DeKalbu v štáte Illinois do časopisu,“ povedala Crawford pred kamerou a dodala: „Môj otec naozaj nechápal, že modeling je skutočná práca. Myslel si, že modeling je len iné pomenovanie pre prostitúciu. Tak išli rodičia so mnou na moju úplne prvú modelingovú zákazku.“

V dokumentárnom seriáli Apple TV+ „The Super Models“ sa modelingové legendy Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington a Linda Evangelista spojili, aby prehodnotili svoje sledované kariéry a podelili sa o pohľad na svet modelingu aj ich životy mimo móla.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Naomi Campbell, Christy Turlington, Linda Evangelista a Cindy Crawford sa pred časom zišli aj pred objektívom fotoaparátu a už ako päťdesiatničky si spoločne zapózovali pre magazín Vogue – viac tu.

Cindy Crawford počas udeľovania cien MTV VIDEO...
Záber z roku 1995: Dizajnér Karl Lagerfeld a...
+10Rok 1997: Topmodelka Cindy Crawford

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford #Naomi Cambpell

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...