Takto vyzerá úsmev, keď konečne dobyjete Ameriku? Kylie Minogue žiari ako už dávno nie a mini šaty stále nosí ako študentka

Má za sebou výnimočný rok, čo sa týka profesionálnej kariéry. Austrálska rodáčka Kylie Minogue má dôvod byť spokojná a žiari všade, kde sa objaví.

01.02.2024 00:00
Kylie Minogue Foto:
Speváčka Kylie Minogue odchádza z večierka BMG Pre-Grammy party v Hollywoode.
debata

Blondínku zachytili objektívy počas odchodu z párty vydavateľstva BMG v Los Angeles, ktoré zorganizovalo stretnutie svojich najdôležitejších umelcov pred blížiacim sa vyhlásením cien Grammy v Amerike. Práve tento trh sa podarilo Minogueovej konečne dobyť minulý rok.

Jason Donovan a jeho kolegyňa a kamarátka Kylie Minogue Čítajte viac Aj vy ste šli kedysi pri jeho 'kukuči' do mdlôb? Spevák Jason Donovan sa ukázal na pláži, má 55 a trúfa si na takéto plavky

Zaslúžila sa o to skladba Padam Padam, po ktorej nasledoval aj celý album a Kylie sa podarilo dokonca získať angažmán v Las Vegas. Jej koncerty mali veľký úspech a Kylie sa konečne mohla naplno predviesť aj americkému divákovi, ktorý ju takmer celú kariéru akosi obchádzal.

Herec Jonathan Bailey na koncertnom vystúpení...
Herečka Ruth Wilson na koncertnom vystúpení An...
+9Speváčka Ashley Roberts.

Keď sa začiatkom týždňa objavila pred hotelom Thompson v Los Angeles, kde sa párty hudobného vydavateľstva konala, sršala z nej skvelá nálada a paparazzov odmenila nadšeným úsmevom. Aj fanúšikovia si všímajú, že Kylie doslova žiari. Samozrejme, svojou fyzickou krásou a formou bola povestná dlhé roky, s vekom 55 rokov však už nie je ľahké konkurovať početnému zástupu mladších hviezd hudobnej sféry. Minogueovej sa to darí na celej čiare.

zväčšiť Herec a spevák Jason Donovan a jeho kolegyňa a... Foto: Profimedia
Jason Donovan a jeho kolegyňa a kamarátka Kylie Minogue Herec a spevák Jason Donovan a jeho kolegyňa a kamarátka Kylie Minogue v roku 1988 pri duete skladby Especially for you.

Stále pritom nezaháľa. Len pred pár dňami bolo potvrdené, že do pár týždňov by sa mal objaviť v éteri nový singel – dueto, ktoré Kylie naspieva so speváčkou Siou. Skladba dostala názov Dance Alone a je to vraj ultimátna tanečná hymna, ktorá má veľký hitový potenciál. „Kamarátia sa už nejaký čas a ich hlasy spolu skvelo fungujú. Bude to super,“ uviedol zdroj z okolia.

Kylie Minogue Čítajte viac Jej hit ovládol svet, do rytmov Padam Padam sa vlní internet: Teraz Kylie Minogue vezme útokom americké Las Vegas

Kylie by sa mala objaviť aj na vyhlásení cien Grammy, ktoré rozdajú už v noci z nedele 4. na pondelok 5. februára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #úspech #vzhľad #Kylie Minogue #triumf

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...