Aj vy ste šli kedysi pri jeho 'kukuči' do mdlôb? Spevák Jason Donovan sa ukázal na pláži, má 55 a trúfa si na takéto plavky

Takmer štyridsať rokov uplynulo od momentu, keď sa plavovlasý fešák na pomedzí tínedžerstva a dospelosti prvýkrát objavil v populárnom austrálskom seriáli. Herec a spevák Jason Donovan sa na niekoľko rokov stal absolútnym idolom.

10.01.2024 10:00
debata
Spevák a herec Jason Donovan sa začiatkom roka... Foto: Profimedia
Jason Donovan Spevák a herec Jason Donovan sa začiatkom roka 2024 objavil na austrálskej pláži Bondi Beach v Sydney. Aj vo veku 55 rokov pritiahol pozornosť paparazzov a svojou formou pravdepodobne aj okolia.

Austrálsky rodák sa objavil v populárnom projekte Susedia, nekonečnom seriáli, v ktorom začínali kariéru mnohé austrálske hviezdy. S Donovanom to bola napríklad aj speváčka Kylie Minogue, epizódu svadby s ktorou si naladili milióny divákov. Okrem iného v Susedoch svoj štart absolvovala aj dnes svetoznáma Margot Robbie.

Oprah Winfrey a režisér Steven Spielberg Čítajte viac Jedna z najmocnejších žien Ameriky, ale na ÁNO od Spielberga čakala roky: Čo zmenilo názor slávneho režiséra?

No späť k Donovanovi. Spevák a herec, ktorý oslávil 55. narodeniny, sa v týchto dňoch objavil na pláži Bondi v Sydney a neunikol pozornosti paparazzov. Objektívy niekdajší idol dievčat a chlapcov, žien a mužov zachytili vo chvíľach voľna, slnenia a morského ovlaženia. Reportérov si všimol, nenechal sa rušiť a pokojne im aj zapózoval.

Herec a spevák Jason Donovan a jeho kolegyňa a...
Spevák a herec Jason Donovan sa začiatkom roka...
+2Spevák Jason Donovan na zábere z roku 2022...

Donovan sa na austrálskom pobreží objavil v čiernych slipových plavkách s nápisom Bondi Icebergs na zadnej strane. Podľa niekoľkých portálov, napríklad britského Daily Mail a The Sun, sa takmer vôbec nezmenil od čias, keď pri ňom doslova omdlievali a slzili fanúšičky po celom svete. Názor si môžete urobiť vlastný.

Herec a spevák Jason Donovan a jeho kolegyňa a... Foto: Profimedia
Jason Donovan a jeho kolegyňa a kamarátka Kylie Minogue Herec a spevák Jason Donovan a jeho kolegyňa a kamarátka Kylie Minogue v roku 1988 pri duete skladby Especially for you.

Jason Donovan má na konte hit Too many broken hearts, azda najväčším hitom je však dueto Especially for you s ex-kolegyňou a expartnerkou Kylie Minogueovou.

Natalia Oreiro a Gustavo Bassani Čítajte viac Ich krása fascinovala pred 20 rokmi, socialistka Milagros aj Dánka z oscarového Gladiátora sa stretli na EMMY. Z pôvabu im čas...

Popri hudobnej kariére sa venoval aj príležitostnému herectvu, objavil sa napríklad v reality-šou I'm a Celebrity… Get Me Out of Here! a následne v súťažných projektoch ako Dancing with the stars alebo Dancing on ice. Päťdesiatnik je ženatý a má tri deti, striedavo žijú s rodinou v Londýne a Austrálii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #plavky #hviezdy po rokoch #Jason Donovan

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...