Ich krása fascinovala pred 20 rokmi, socialistka Milagros aj Dánka z oscarového Gladiátora sa stretli na EMMY. Z pôvabu im čas...

Hviezdy európskej či latinskoamerickej a ázijskej televíznej produkcie sa zišli v pondelok večer na vyhlásení cien EMMY s podtitulom International. V poradí už 51. ročník nevynechali ani Slovákom dobre známe hviezdy.

22.11.2023 00:00
Natalia Oreiro a Gustavo Bassani Foto: ,
Herečka Natalia Oreiro a Gustavo Bassani spoločne na vyhlásení International Emmy Awards.
debata

Na červenom koberci počas slávnostného večera sa objavilo niekoľko svetoznámych hviezd hereckej brandže. Našincovi je určite dobre známa najmä Natalia Oreiro, hviezda milovanej a na Slovensku mimoriadne populárnej telenovely Divoký anjel.

Salma Hayek (vľavo) a Demi Moore Čítajte viac Jedna plastiky odmieta, druhej vraj skrášlili aj kolená, ale pozrite sa... veď Salma Hayek s Demi Moorevou sú ako dvojičky

Predstaviteľka bláznivej Milagros nakrúcala úspešný seriál v rokoch 1998 až 1999 ako čerstvá dvadsiatnička. Dnes má 46, ale jej príťažlivá tvár a sošný výraz, aký dokázala predvádzať neskôr napríklad aj na koncertných pódiách ako speváčka, zostali. Do New Yorku zavítala v spoločnosti kolegu Gustava Bassaniho, oblečená v trblietavých šatách so stojačikovým golierom a dlhými rukávmi.

Herečka Jeanne Goursaud v odvážnej kreácii...
Herečka  Park Eun-bin.
+11Herečka Connie Nielsen na vyhlásení 51. ročníka...

Málokto o herečke vie, že sa hrdo hlási k filozofii socializmu a patrí do skupiny prominentov, ktorí požiadali v minulosti o ruské občianstvo. Oreiro ho získala v roku 2021, ale nie je jasné, aký je jej postoj k ruskej agresii a útoku na Ukrajinu.

Herečka Connie Nielsen na vyhlásení 51. ročníka... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Connie Nielsen Herečka Connie Nielsen na vyhlásení 51. ročníka International Emmy Awards.

Popri urugajskej rodáčke sa v zozname prominentov 51. ročníka International Emmy Awards objavila aj herečka Connie Nielsen. AKo už naznačí meno, jej pôvod sa púta k severskej časti Európy. Táto dánska rodáčka síce dnes v Hollywoode účinkuje málo, ale v roku 2000 sa objavila v jednom z najpopulárnejších filmov americkej produkcie. Connie si zahrala v oscarovom hite Gladiátor a hoci po jeho úspechu už žiaden podobný nedosiahla, jej postavu a pôvab si dodnes pamätajú mnohí.

822362251 Čítajte viac Točila filmy pre dospelých, dnes má tri deti a šťastné manželstvo: Česká hviezda Tarra White prezradila, čo im s manželom pomáha

Na akcii v New Yorku sa objavila v žltých šatách na tenkých ramienkach a vo veku 57 rokov predviedla príťažlivú figúru aj pôvabný vzhľad. Výsledok si môžete pozrieť v galérii, spoločne s ďalšími pozvanými hviezdami. Ako vyzerali Connie a Natalia v čase svojej najväčšej slávy? To nájdete na druhej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emmy #Connie Nielsen #Natalia Oreiro

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...