Ich krása fascinovala pred 20 rokmi, socialistka Milagros aj Dánka z oscarového Gladiátora sa stretli na EMMY. Z pôvabu im čas...

Hviezdy európskej či latinskoamerickej a ázijskej televíznej produkcie sa zišli v pondelok večer na vyhlásení cien EMMY s podtitulom International. V poradí už 51. ročník nevynechali ani Slovákom dobre známe hviezdy.

22.11.2023 00:00
debata

Na červenom koberci počas slávnostného večera sa objavilo niekoľko svetoznámych hviezd hereckej brandže. Našincovi je určite dobre známa najmä Natalia Oreiro, hviezda milovanej a na Slovensku mimoriadne populárnej telenovely Divoký anjel.

Salma Hayek (vľavo) a Demi Moore Čítajte viac Jedna plastiky odmieta, druhej vraj skrášlili aj kolená, ale pozrite sa... veď Salma Hayek s Demi Moorevou sú ako dvojičky

Predstaviteľka bláznivej Milagros nakrúcala úspešný seriál v rokoch 1998 až 1999 ako čerstvá dvadsiatnička. Dnes má 46, ale jej príťažlivá tvár a sošný výraz, aký dokázala predvádzať neskôr napríklad aj na koncertných pódiách ako speváčka, zostali. Do New Yorku zavítala v spoločnosti kolegu Gustava Bassaniho, oblečená v trblietavých šatách so stojačikovým golierom a dlhými rukávmi.

Herečka Jeanne Goursaud v odvážnej kreácii...
Herečka  Park Eun-bin.
+11Herečka Connie Nielsen na vyhlásení 51. ročníka...

Málokto o herečke vie, že sa hrdo hlási k filozofii socializmu a patrí do skupiny prominentov, ktorí požiadali v minulosti o ruské občianstvo. Oreiro ho získala v roku 2021, ale nie je jasné, aký je jej postoj k ruskej agresii a útoku na Ukrajinu.

Herečka Connie Nielsen na vyhlásení 51. ročníka... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Connie Nielsen Herečka Connie Nielsen na vyhlásení 51. ročníka International Emmy Awards.

Popri urugajskej rodáčke sa v zozname prominentov 51. ročníka International Emmy Awards objavila aj herečka Connie Nielsen. AKo už naznačí meno, jej pôvod sa púta k severskej časti Európy. Táto dánska rodáčka síce dnes v Hollywoode účinkuje málo, ale v roku 2000 sa objavila v jednom z najpopulárnejších filmov americkej produkcie. Connie si zahrala v oscarovom hite Gladiátor a hoci po jeho úspechu už žiaden podobný nedosiahla, jej postavu a pôvab si dodnes pamätajú mnohí.

822362251 Čítajte viac Točila filmy pre dospelých, dnes má tri deti a šťastné manželstvo: Česká hviezda Tarra White prezradila, čo im s manželom pomáha

Na akcii v New Yorku sa objavila v žltých šatách na tenkých ramienkach a vo veku 57 rokov predviedla príťažlivú figúru aj pôvabný vzhľad. Výsledok si môžete pozrieť v galérii, spoločne s ďalšími pozvanými hviezdami. Ako vyzerali Connie a Natalia v čase svojej najväčšej slávy? To nájdete na druhej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emmy #Connie Nielsen #Natalia Oreiro

+ Zdravie je vždy najdôležitejšie čo máte, preto sa neprejedajte.
Ak niečo neviete, nie je hanbou sa spýtať, aj...

+ Na alkohol zabudnite, rozmýšľajte dnes s chladnou hlavou.
Naučte sa šetriť svoje peniaze, nemusíte hneď minúť...