On žiari v dobovom hite HBO, jeho manželka v priehľadných šatách na cenách kritikov: Za týmto párikom sa obzrel každý

Bola to najprv ona, o koho sa médiá zaujímali viac. Pozornosť si však v posledných mesiacoch vyslúžil aj jej manžel. Dôvodom je úspešný seriál HBO, no nielen ten...

06.01.2024 10:30
Herečka Rebecca Hall a jej manžel Morgan Spector. Foto: ,
Herečka Rebecca Hall a jej manžel Morgan Spector.
debata

V projekte Pozlátený vek stvárnil jednu z hlavných mužských úloh herec Morgan Spector. Predstaviteľ priemyselníka Georga Russella sa vďaka seriálovej úlohe, ale aj svojej charizme a príťažlivému fyzickému vzhľadu ocitol zrazu v hľadáčikoch objektívov a stal sa vďačným objektom rozhovorov.

Britain Vogue World Kate Winslet Čítajte viac Hrozivejšie ešte nepôsobila... Kate Winslet ako premiérka imaginárnej európskej krajiny: Toto bude bolieť, diváci!

Iba nedávno sa na sociálnych sieťach objavili aj fotografie 43-ročného Spectora, ktorý si zapózoval v zákulisí Metropolitnej opery počas príprav na veľkolepé fotenie. Jeho zábery hore bez, na ktorých predvádza vyšportovanú formu, vzali útokom internet. Herca samého prekvapili a na margo nadšenej reakcie fanúšikov utrúsil aj niekoľko žartovných poznámok.

Herečka Lily Gladstone, ktorú ocenili newyorskí...
Herečka Rebecca Hall a jej manžel Morgan Spector.
+6Režisérka Justine Triet (vľavo) a herec Paul Dano.

Zatiaľ čo v seriáli z produkcie HBO ho diváci vídali v historických kostýmoch a zvyčajne „zošnurovaného“ až po krk, jeho odvážnejšia podoba bola doteraz určená najmä manželke, tiež herečka Rebecce Hallovej. Ale ani ona sa neobáva trochu odhaliť.

zväčšiť Herečka Rebecca Hall v odvážnej kreácii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rebecca Hall Herečka Rebecca Hall v odvážnej kreácii Danielle Frankel.

Keď sa v stredu večer objavili spolu na cenách newyorských filmových kritikov, niekdajšia hviezda filmu Vicky Cristina Barcelona si obliekla transparentné šaty od dizajnérky Danielle Frankel. Po boku manžela tak pózovala v odhaľujúcej kreácii a zaradila sa medzi najodvážnejšie dámy večera. Hereckému páru však popri odvahe nechýba ani talent.

hanychová Čítajte viac Pár mesiacov po rozchode sa Agáta Hanychová vydala. O ruku vraj žiadala najprv ona a meno ženícha... tak to je prekvapenie!

Koniekoncov, potvrdením sú viaceré nominácie a ocenenia kritikov. Rebecca Hall sa napríklad s výkonom v spomenutej Vicky Cristina Barcelona zaradila medzi nominovaných na Zlatý glóbus a za výkon vo filme Please Give získala niekoľko cien. Spoločne so Spectorom si zahrali aj v oceňoval hre Machinal, pri ktorej sa v roku 2014 zoznámili a následne ďalší rok po premiére aj vzali.

View this post on Instagram

A post shared by @shabbatthirsttraps

V roku 2018 sa manželom narodila dcérka, ale pred médiami ju ukrývajú. Stačí im vraj pozornosť, ktorú majú ako dvaja herci. A počas svojho manželstva si jej, či už jeden alebo druhý, prípadne obaja súčasne, užili viac ako dosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželia #ceny kritikov #Rebecca Hall #Morgan Spector

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Zabudnite dnes na všetko mastné, neprospeje vám to.
Neprehliadajte fakt, že nie vždy musíte mať pravdu práve...