Pár mesiacov po rozchode sa Agáta Hanychová vydala. O ruku vraj žiadala najprv ona a meno ženícha... tak to je prekvapenie!

Označiť slovom pestrý jej súkromný život určite nie je odvážne. A zdá sa, že Agáta Hanychová sa nevzdáva nádeje na lásku. Ani manželstvo, hoci jedno jej už skrachovalo.

29.12.2023 18:40
debata (6)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Známa česká influencerka, ktorá je dcérou herečky Veroniky Žilkovej, poriadne prekvapila. Je z nej znovu vydatá pani. Hanychová povedala v piatok napoludnie áno Miroslavovi Dopitovi. Pre tých, ktorí sledujú jej súkromný život, nie je toto meno úplne neznáme. Práve naopak.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup. Čítajte viac Láska Hanychovej a Soukupa nevydržala. Pár mesiacov po narodení spoločného potomka sa rozchádzajú

Tridsaťdeväťročný Dopita je otcom Hanychovej syna Kryšpína. Hanychová a Dopita tvorili kedysi pár, no pred dvanástimi rokmi sa rozišli. A zdá sa, že stará láska nehrdzavie. Dvojica povedala áno na zámku neďaleko Prahy a Agáta sa vydávala opäť v bielom. K oltáru ju mal priviesť práve jej syn Kryšpín – plod lásky so súčasným manželom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Po nevydarenom vzťahu a manželstve s hercom Jakubom Prachařom tvrdila Hanychová, že sa už vydávať znovu nebude. Zdá sa však, že názor zmenila. Pri jej aktuálnej svadbe ani žiadosť o ruku neprebehla tradične. „Najprv som žiadala o ruku ja, až potom Mirek,“ citoval Hanychovú portál eXtra.cz.

Speváčka Cher a jej partner Alexander Edwards...
Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm na...
+15Raper Kanye West a herečka a modelka Julia Fox...

Česká celebrita iba nedávno ukončila vzťah s podnikateľom Jaromírom Soukupom, s ktorým má osemmesačnú dcéru Rozárku. Okrem nej a Kryšpína Dopitu je tiež matkou dcérky Mie Prachařovej, ktorá pochádza práve z jej nevydareného manželstva s Jakubom Prachařom.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Instagram #Agáta Hanychová #žiadosť o ruku #Miroslav Dopita

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...