Hrozivejšie ešte nepôsobila... Kate Winslet ako premiérka imaginárnej európskej krajiny: Toto bude bolieť, diváci!

Ešte sa neobjavil ani na televíznych obrazovkách, ale už púta slušnú pozornosť. A jeho hlavná hrdinka aj zdesenie. Zdá sa, že v takejto úlohe ste Kate Winsletovú ešte nevideli.

30.12.2023 07:05
Britain Vogue World Kate Winslet Foto: ,
Herečka Kate Winslet na zábere z akcie magazínu Vogue v Londýne.
debata

Známa britská herečka a držiteľka Oscara stvárnila titulnú rolu v novom seriáli pod názvom Režim, ktorý vznikol pod taktovkou HBO a ktorý nakrúcali aj v susednom Rakúsku. Štyridsaťosemročná hviezda sa v ňom objavuje ako premiérka fiktívnej európskej krajiny s autokratickým režimom, pričom šesťdielny seriál má zachytávať prerod krajiny do absolútneho totalitarizmu.

Barry Manilow Čítajte viac Či miluje ženy alebo mužov sa špekulovalo roky, odpoveď dal sám. Spevák megahitu Mandy oslavuje 80

Bezškrupulóznej premiérke, ktorej sa každý snaží spraviť po vôli, aby neupadol do jej nemilosti, začne pomáhať vojenský predstaviteľ (stvárnil ho herec Matthias Schoenaerts). Trailer, ktorý streamovacia platforma zverejnila pred Vianocami, naznačuje, že tento seriál bude vyvolávať v divákoch naozaj všemožné pocity – od odporu, zdesenia a strachu až po hnev nad neprávosťou, aká sa môže diať v autoritársky ladených režimoch.

zväčšiť Herečka Kate Winslet na zábere zo seriálu The... Foto: Profimedia
Kate Winslet Herečka Kate Winslet na zábere zo seriálu The Regime, ktorý bude mať premiéru v marci 2024.

Objavilo sa už aj množstvo komentárov na sociálnych sieťach či v komentoch pod článkami z filmových a televíznych portálov. Čitatelia a sledovatelia sa zhodujú, že už len pár minútový trailer sľubuje naozaj „desivú podobu Winsletovej“.

Katarína Morháčová Čítajte viac Štrajk hercov v Amerike? Vrátila som sa domov a pracovala tu. Ale príjmy v Európe sú o dosť nižšie, priznala Katarína Morháčová

Ani tvorcovia, ani Winslet sa zatiaľ k projektu verejne nevyjadrili a tak presný dej je obostrený tajomstvom. Očakáva sa však, že tak urobia v najbližších mesiacoch – tesne predtým, ako seriál bude mať premiéru. Tá je plánovaná na 3. marca 2024. Za projektom, ktorý sa mal pôvodne volať Palác, stojí scenárista a showrunner Will Tracy. O réžiu sa postarali na striedačku Stephen Frears a Jessica Hobbs.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #seriál #Kate Winslet #HBO #premiérka #autoritarizmus

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....