Nežné dotyky Williama a Kate zatienili aj delegáciu z Kórey. Nik netušil, čo príde večer: Princezná ako krásna labuť, Camilla rubínovou kráľovnou

Juhokórejský prezident Jun Sok-jol s manželkou začali v utorok trojdňovú návštevu Británie. Hoci ide o prvé stretnutie lídra Južnej Kórey s novým britským kráľom, utorňajší deň sa niesol v znamení žien z kráľovskej rodiny.

22.11.2023 08:12
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z... Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu na štátnom bankete na počesť juhokórejského prezidenta a jeho manželky. Kate žiarila v róbe Jenny Packhamovej a s korunkou Strathmore Rose, s ktorou sa ukázala vôbec prvýkrát.
debata (1)

Na slávnostnom uvítaní, počas ktorého si Jun Sok-jol a jeho manželka pozreli prehliadku Horse Guards Parade, sa zúčastnila aj princezná a princ z Walesu. Práve prítomnosť Kate, manželky princa Williama, však spôsobila, že veľká časť pozornosti sa koncentrovala práve jej smerom. Aspoň v prípade lifestylových a módnych magazínov a médií.

Monacká princezná Charlene v kreácii Didier Angelo Čítajte viac Úchvatná princezná Charlene v červenej zatienila všetky ženy z manželovej rodiny. Idylka s Albertom pokračuje. Aha na zábery s deťmi...

Nebolo to až takým prekvapením, keďže siahnuť po farbe na počesť hosťa (intenzívnej červenej) sa Kate vyplatilo. Jej šatokabát od Catherine Walkerovej s nadrozmernou mašľou a klobúk od Jane Taylorovej vytvorili neprehliadnuteľný outfit a mama troch detí v ňom vyzerala úchvatne.

Princezná Kate z Walesu a princ William z...
Princ William s manželkou, princeznou Kate na...
+13Princ William a jeho manželka, princezná Kate v...

Po oficiálnom uvítaní v exteriéri nasledovala aj návšteva Buckinghamského paláca, kde si juhokórejská delegácia prezrela exponáty kráľovskej knižnice. 41-ročná Kate však aj v tomto momente zostala v popredí. Video viacerých prítomných médií pritom zachytilo aj veľmi nežný a zriedkavý moment. Dotyky s manželom Williamom, ktorý svoju polovičku nežne chytil okolo pása a Kate mu to oplatilo rovnako, pred odchodom do ďalšej miestnosti sa tiež letmo dotkli končekmi prstov a s úsmevom pokračovali ďalej (video nižšie).

Kráľ Karol III. a jeho manželka, kráľovná... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Kráľ Karol III. a jeho manželka, kráľovná Camilla Kráľ Karol III. a jeho manželka, kráľovná Camilla v šatách od dizajnérky Fiony Claire a s korunkou Burmese Ruby Tiara (Barmská rubínová tiara).

Juhokórejská štátna návšteva pokračovala v utorok večer aj štátnym banketom na počesť hostí a tá sa už niesla v poriadne pompéznom štýle. Veľkolepé róby a v prípade členov dvora aj dychberúce klenoty boli magnetom pre objektívy, ale nepochybne aj prítomných hostí.

Kate/Instagram Čítajte viac Princezná Kate už odštartovala Vianoce v kráľovskej rodine! Atmosféru sviatkov podčiarkla... Jasné, obľúbeným kúskom zo skrine

Princezná z Walesu zvolila na slávnostný večer model šiat Jenny Packham so zlatou výšivkou na snehobielom podklade a vyzerala oslnivo. Prekvapením bola aj jej korunka, ktorú ukázala svetu vôbec prvýkrát. Ide o klenot s názvom Strathmore Rose Tiara, ktorý patril ešte kráľovnej matke, teda mame zosnulej Alžbety II.

Princ William s manželkou, princeznou Kate na... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ William s manželkou, princeznou Kate Princ William s manželkou, princeznou Kate na oficiálnom uvítaní juhokórejského prezidenta v Londýne.

V prípade večerného banketu však málokto mohol konkurovať samotnej kráľovnej manželke, teda Camille, manželke kráľa Karola III. Panovníkova polovička sa obliekla do kreácie od dvornej dizajnérky Fiony Claireovej a na hlave sa jej trblietala masívna korunka s rubínmi. Tie dokonalo ladili s farbou zamatovej róby. Viac si pozrite v našej galérii.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Royal Families (@coutureandroyals)

Pred pár dňami sa v rubínovej farbe objavila na gala akcii v Monaku aj princezná Charlene (čítajte tu). Viac si pozrite v galérii nižšie.

Knieža Albert s manželkou, princeznou Charlene...
Monacká princezná Charlene v kreácii Didier...
+20Monacká princezná Caroline (vpravo) prišla na...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #návšteva #Jenny Packham #korunka #princezná Kate #Jun Sok-jol #kráľovná Camilla

+ Máte momentálne dosť času, dbajte, aby ste do tela dávali vitamíny.
Trénujte mozgové bunky a snažte sa každý deň...

+ Zabudnite dnes na všetko mastné, neprospeje vám to.
Neprehliadajte fakt, že nie vždy musíte mať pravdu práve...