Úchvatná princezná Charlene v červenej zatienila všetky ženy z manželovej rodiny. Idylka s Albertom pokračuje. Aha na zábery s deťmi...

Pre maličké bohaté kniežatstvo je to najväčší sviatok. Členovia kniežacej rodiny sa tradične zúčastňujú na oslavách Národného dňa Monaka a inak to nebolo ani v nedeľu 19. novembra. Kto bol hlavná hviezda?

20.11.2023 18:00
debata
Monacká princezná Charlene v kreácii Didier... Foto: Profimedia
Monacká princezná Charlene v kreácii Didier Angelo Monacká princezná Charlene v kreácii Didier Angelo na galavečer v priestoroch Grimaldi Forum v Monaku.

Prekvapí vás to, či nie, ale pozornosť fotografov a bežných obyvateľov Monaka, ktorí vyrážajú do ulíc a ku kniežaciemu palácu, si aj tentoraz uchmatla monacká princezná. Samozrejme, knieža Albert II. a ich dve deti, princezná Gabriella a princ Jacques neobišli skrátka.

Camille Gottlieb Čítajte viac 365 dní lásky a k tomu záber, aký svet nevidel: Milovaná neter kniežaťa Alberta ukázala fanúšikom... toto je jej sexy mušketier

Rodinné kvarteto sa zúčastnilo na niekoľkých typických ceremoniáloch. Okrem pozdravu z balkóna paláca to bola napríklad aj slávnostná bohoslužba a následne stretnutie s vybranými hosťami. Večer nasledovalo gala, na ktoré už vyrazili len dospelí rodičia – teda Albert s Charlene.

Knieža Albert s manželkou, princeznou Charlene...
Monacká princezná Charlene v kreácii Didier...
+20Monacká princezná Caroline (vpravo) prišla na...

Rodáčka zo Zimbabwe, ktorá vyrástla v Juhoafrickej republike, triumfovala aj vďaka tomu hneď dvakrát. Najprv vo výraznom červenom kabáte Didier Angelo a fascinátore, ktorý doplnili čižmy Manolo Blahnik. O pár hodín neskôr na galavečere siahla po trblietavej kreácii od Didiera Angela a vyzerala jednoducho úchvatne. Sýty vínovočervený tón na šatách bol neprehliadnuteľný a 45-ročnej Charlene nemohla konkurovať ani princezná Caroline v kreácii Chanel Haute Couture či neter jej manžela, princezná Alexandra Hanoverská.

Monacká princezná Charlene v kreácii Didier... Foto: SITA/AP, Valery Hache
Monaco National Day Monacká princezná Charlene v kreácii Didier Angelo pútala pozornosť fotografov. Na snímke s deťmi - princom Jacquesom a princeznou Gabriellou.

Na kniežacom dvore sa pritom, zdá sa, obrátilo všetko naozaj idylickým smerom. Po záberoch zo spoločnej dovolenky s rodinou či momentkách, ktoré zachytávajú Alberta s manželkou v nežných gestách a pohľadoch, pôsobí monacký pár spokojne.

804274002 Čítajte viac Úprimná aj rozhorčená Charlene: Dnes sa cítim mimoriadne...

Prispeli k tomu, konieckoncov, aj momentky z nedeľňajších osláv. Knieža Albert II. sa prejavil ako starostlivý a pritom vtipný otec, ktorý tíšil svoje dve deti na balkóne kniežacieho paláca. Charlene na neho s láskou pozerala a pôsobila ako spokojná manželka a matka. Zábery z osláv si môžete pozrieť v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #láska #rodina #červená #princezná Charlene #knieža Albert

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....