365 dní lásky a k tomu záber, aký svet nevidel: Milovaná neter kniežaťa Alberta ukázala fanúšikom... toto je jej sexy mušketier

Strážila si ho ako oko v hlave. Záberov s partnerom bolo v médiách ako maku a tých oficiálnych skoro vôbec. Camille Gottlieb, dcéra monackej princeznej Stephanie, si totiž svoj vzťah úzkostlivo strážila.

11.10.2023 18:58
Camille Gottlieb Foto:
Členka monackej kniežacej rodiny Camille Gottlieb na zábere z novembra 2022.
debata

Všetko v živote má však svoj koniec, alebo možno v tomto prípade lepšie napísať – začiatok. Neter monackého kniežaťa Alberta sa totiž tentoraz rozhodla na radikálny krok. Svojho milovaného partnera ukázala svetu na sociálnej sieti. Konkrétne tak urobila v tzv. „insta-príbehu“.

Charlotte Casiraghi Čítajte viac V súboji krások z monackej rodiny sa víťazka hľadá ťažko, ale dcéru princeznej Caroline v Paríži zatienila švagriná. Lebo láska...

Fotografia, na ktorej je dvojica zachytená s malebnou scenériou v pozadí, zachytáva zaľúbencov v nežnom bozku a s úsmevom na perách.

zväčšiť Monacká influencerka a členka kniežacej rodiny... Foto: Instagram/Camille Gottlieb
Camille Gottlieb a jej partner Monacká influencerka a členka kniežacej rodiny Camille Gottlieb a jej partner, ktorého meno stále tají, ale totožnosť už poodhalila.

Hoci ani tentoraz nevidieť partnerovi 25-ročnej členky monackej kniežacej rodiny priamo do tváre, ide o vôbec prvý záber, ktorý dáva sledovateľom Gottliebovej na sociálnych médiách, ale aj zástupcom médií klasických predstavu o tom, ako jej vyvolený vyzera. Okrem tetovaní a urastenej postavy zaujal aj fakt, že je to mladík s dlhšími vlasmi a charizmatickým strniskom. Niektorí sledovatelia ho dokonca prirovnali k modernému „mušketierovi“.

Monacká princezná Charlene Čítajte viac Signály vidí azda každý, teraz hovorí odborníčka na reč tela: Princezná Charlene a knieža Albert? Bez reakcie, bez emócií...

Camille, ktorá je dcérou princeznej Stephanie, asi veľmi dobre vie, prečo si súkromie stráži. Poučiť sa mohla na skúsenostiach vlastnej mamy. Jedným z jej najznámejších škandálov bol jej vzťah s osobným strážcu Danielom Ducruetom, s ktorým sa rozviedla v roku 1996. Stéphanie má s ním dve deti, Louisa a Pauline Ducruetovcov.

Princezná Maria Chiara di Borbone na 76....
Zľava: Holandské princezné Ariane, Amalia a...
+21Princ Christian (najvyšší v strede) so svojimi...

V roku 1998 Stéphanie porodila tretie dieťa, Camille Gottliebovú, avšak otec jej dieťaťa zostal neznámy. Neskôr sa ukázalo, že otcom je niekdajší šéf ochranky Jean Raymond Gottlieb. Camille nie je zaradená do následníckeho radu monackého trónu.

zväčšiť Knieža Albert II z Monaka so svojimi sestrami -... Foto: Profimedia
783355307 Knieža Albert II z Monaka so svojimi sestrami - princeznou Caroline (druhá zľava) a princeznou Stephanie (druhá sprava), neterou Camille Gottlieb (vpravo) a Mélanie-Antoinette de Massy.

Stéphanie mala aj vzťah s trenérom slonov Francom Knie, s ktorým sa presťahovala do cirkusu, no vzťah skončil v roku 2002. Neskôr sa vydala za akrobata Adansa Lopeza Peresa, ale aj toto manželstvo sa skončilo rozvodom. Viac ako dosť „výstrah“ na stráženie si súkromia, čo poviete? A vyzerá, že to vychádza, všetky deti princeznej Stephanie sa totiž držia od bulváru ďalej a ich vzťahy sa zdajú byť stabilné.

Monacké knieža Albert na 74. ročníku Plesu...
Monacké knieža Albert na 74. ročníku Plesu...
+3Monacká princezná Charlene na bále Ćerveného...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Instagram #Camille Gottlieb

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...