V súboji krások z monackej rodiny sa víťazka hľadá ťažko, ale dcéru princeznej Caroline v Paríži zatienila švagriná. Lebo láska...

V Paríži sa v uplynulých dňoch nachádzal každý, kto niečo znamená. A každý, kto miluje módu. Krásky z Monaka chýbať nemohli.

05.10.2023 18:00
Charlotte Casiraghi Foto:
Charlotte Casiraghi na prehliadke Chanel Jar/Leto 2024 v Paríži.
debata

Slávne členky monackej kniežacej rodiny sa radia medzi verné klientky luxusných značiek a posledné roky sa ich rola v módnom priemysle ešte posilnila. Stali sa totiž aj ambasádorkami či dokonca reklamnými tvárami.

Zendaya Čítajte viac Výstrih, s ktorým hrozila pohroma, zvládla ako profík: Potom krásna Zendaya ohúrila ešte viac: Ruku hore, koho si po tomto videu nezíska...

Platí to aj o Charlotte Casiraghiovej, dcére princeznej Caroline, ktorá sa v minulosti stala tvárou luxusného ateliéru Chanel. Jej pôvab, ale aj modelkovské dispozície využila značka viackrát a mama dvoch detí sa opakovane objavuje aj na jej prezentáciách.

Podnikateľka a televízna star Kylie Jenner po...
Talianska herečka Beatrice Granno na prehliadke...
+97Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel...

V utorok popoludní, keď sa konala módna šou Chanel s kolekciou na Jar/Leto 2024 nemohla 37-ročná Charlotte v mekke módy chýbať a, samozrejme, aj očarila. Odetá do tvídového kompletu z luxusného portfólia značky, pre ktorú tvorí dizajnérka Virginie Viard.

Manželia Pierre Casiraghi a Beatrice Borromeo z... Foto: Profimedia
Pierre Casiraghi a Beatrice Borromeo Manželia Pierre Casiraghi a Beatrice Borromeo z monackej kniežacej rodiny na prehliadke Christian Dior Jar/Leto 2024.

Pôvabná neter kniežaťa Alberta však nebola jedinou dámou, ktorá zastupovala „monacké“ farby počas prehliadok kolekcií na nasledujúcu sezónu. Niekoľko dní pred prehliadkou Chanel sa konala aj módna šou značky Dior. Tá už nejaký čas spolupracuje s modelkou, novinárkou Beatrice Borromeo, ktorá pochádza zo známej šľachtickej talianskej rodiny.

Rachel Weisz a jej manžel Daniel Craig Čítajte viac 12, 20 či takmer 30 rokov spolu: Kto povedal, že láska v Hollywoode nemá šancu na úspech? Tieto slávne páry sú dôkazom opaku

Beatrice je manželkou Pierra Casiraghiho, brata pôvabnej Charlotte a jedného z troch detí monackej princeznej Caroline. Na prezentáciu Dior Beatrice nedorazila sólo, ale vo dvojici so svojím manželom. Životní partneri sa zoznámili v roku 2008 a vzali v roku 2015 v záhradách monackého kniežaceho paláca a následne na slávnom zámku na miniostrove Isola Bella uprostred jazera Maggiore, ktorý vlastní Borromeovej rodina.

zväčšiť Beatrice Borromeo prichádza na prehliadku... Foto: Profimedia
Beatrice Borromeo Beatrice Borromeo prichádza na prehliadku Christian Dior Jar/Leto 2024 aj v spoločnosti svojej netere.

Aj po bezmála 15 rokoch vzťahu vyzerajú spolu naozaj šťastne a ich neustále držanie sa za ruky, úsmevy pred objektívmi a nežné gestá pôsobili naozaj autenticky a zamilovane. Beatrice, ktorá sa stala ambasádorkou špeciálneho kultúrneho projektu Dior, navyše očarila v krémových elegantných šatách.

Viac módy slávnych žien a mužov z týždňa módy si pozrite v našej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlotte Casiraghi #Dior #Paríž #Monako #Chanel #týždeň módy #Beatrice Borromeo

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...