Výstrih, s ktorým hrozila pohroma, zvládla ako profík: Potom krásna Zendaya ohúrila ešte viac: Ruku hore, koho si po tomto videu nezíska...

Popularita americkej speváčky a herečky známej ako Zendaya je momentálne obrovská a dôkazom bola aj jej návšteva Paríža. Tam ju priviedla spolupráca so slávnou módnou značkou.

04.10.2023 00:00
debata (2)
Speváčka a herečka Zendaya na prehliadke Louis... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Zendaya Speváčka a herečka Zendaya na prehliadke Louis Vuitton Jar/Leto 2024 v Paríži.

Hviezda seriálu Eufória či filmov o Spider-Manovi sa objavila na prezentácii novej kolekcie Jar/Leto 2024, keďže je zároveň aj jednou z reklamných tvárí módneho ateliéru a v reklamách propaguje jeho kabelky.

Beyoncé Čítajte viac Toľko hviezd nie je ani na nebi: Beyoncé, Rihanna, Kim aj Zendaya, slávne krásky prišli na Louis Vuitton. Táto šou vám vezme dych

V záplave celebritných hostí, ktorých bolo naozaj neúrekom, bola 27-ročná Zendaya absolútne neprehliadnuteľná. Dôvodom však nie je iba jej „hviezdnosť“, ale aj fakt, že si obliekla jeden z najodvážnejších modelov prehliadky.

Biele šaty so zipsom, ktorý sa otváral do hlbokého a veľmi odvážneho výstrihu, predvádzala ako absolútna profesionálka. Na videách je však zachytená aj vo chvíľach, keď si šaty pridržiava, aby náhodou neodhalili nechcené.

Speváčka a herečka Zendaya na prehliadke Louis...
Herečka Cate Blanchett na prehliadke Louis...
+19Speváčka a herečka Zendaya na prehliadke Louis...

Paparazzovia boli Zendayi v pätách takmer počas celého jej pobytu v Paríži a okrem oficiálnej príležitosti, akou bola prehliadka Louis Vuitton, sa im podarilo zaznamenať aj jej stretnutie s fanúšikmi. Tých čakali skutočne davy pred hotelom, kde bola americká hviezda ubytovaná.

Miss Sympatia" Zendaya sa venovala fanúšikom niekoľko minút.
Video
Zdroj: Profimedia

Zendaya sa bezmála sedem minút zdržala pri svojich verných a správaním, aké predviedla, si ešte posilnila povesť miláčika publika. Herečka sa ochotne s fanúšikmi fotografovala, prehodila pár slov, jednu dojatú a uplakanú fanúšičku upokojila slovami a kamery ju zachytili aj pri niekoľkých objatiach. Na celú scénu dohliadala pozorná ochranka, ale fanúšikovia boli „disciplinovaní“ a svoju milovanú star s obdivom fotografovali a zdravili.

Paris Hilton Čítajte viac Barbie mánia? Paris Hiltonovú stále neprešla, v Paríži bola ako živá bábika. Dych však vyrazila iná dáma, keď sa objavila...

Na prehliadke Louis Vuitton sa okrem speváčky Zendaye objavila aj dvojnásobná držiteľka Oscara Cate Blanchett, herečka Ana de Armas či tenistka Venus Williams alebo hudobné trio HAIM. Viac si pozrite v našej galérii.

Pozrite si tiež: Celebrity na parížskom týždni módy
Podnikateľka a televízna star Kylie Jenner po...
Talianska herečka Beatrice Granno na prehliadke...
+97Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #fanúšikovia #Paríž #Louis Vuitton #Zendaya

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....