Toľko hviezd nie je ani na nebi: Beyoncé, Rihanna, Kim aj Zendaya, slávne krásky prišli na Louis Vuitton. Táto šou vám vezme dych

Ak by sa niekomu mohlo podariť dostať na jedno podujatie toľko megahviezd, tak by to mal byť Pharrell Williams. Slávny americký raper, ktorý debutoval v Paríži ako dizajnér, nesklamal. Prišli sa na neho pozrieť skutočné esá.

21.06.2023 10:45
Beyoncé Foto:
Speváčka Beyoncé nechýbala na prehliadke pánskej kolekcie Louis Vuitton v Paríži, ktorá predstavila prvú kolekciu z pera dizajnéra (rapera a producenta) Pharrella Williamsa.
debata

Do prvého radu prehliadky, ktorá bola skutočne veľkolepá a konala sa na parížskom moste Pont Neuf so speváckym zborom a hosťami po dĺžke celého priestoru, sa usadili slávne tváre hudobného či filmového sveta. Azda najviac pozornosti vyvolala diva Beyoncé, ktorá svoju prezentáciu na verejnosti veľmi prísne stráži a často sa vyhýba objektívom pri pózovaní pri fotostene a chce mať všetko pod vlastnou kontrolou.

Alexander Skarsgard 3 Čítajte viac Sošný Švéd zo slávnej rodiny, TikToker či hviezdy hitov Netflixu: Poznáte týchto krásavcov? Spojila ich móda

V utorňajší večer však slávna diva, ktorá je momentálne na turné, prišla s manželom Jay-Z, pozrela si prehliadku pánskej kolekcie na sezónu Jar/Leto 2024 a potom nadšene aplaudovala postojačky.

Herečka a speváčka Zendaya na pánskej...
Zľava: Natalia Vodianova, jej manžel Antoine...
+6Americká star a podnikateľka Kim Kardashian...

Pharrella Williamsa, ktorého hudobný svet pozná ako producenta či autora megahitu Happy a ktorý sa postaral aj hudobný sprievod celej prehliadky, prišla podporiť aj tehotná speváčka Rihanna s partnerom ASAP Rockym, herečka Zendaya či americká megastar Kim Kardashian. Do prvého radu sa usadili aj mená ako Jared Leto, Kelly Rowland či Naomi Campbell a mnoho ďalších. Viac si už pozrite v galérii.

zväčšiť Americká star a podnikateľka Kim Kardashian... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Americká star a podnikateľka Kim Kardashian nechýbala na prehliadke pánskej kolekcie Louis Vuitton v Paríži, ktorá predstavila prvú kolekciu z pera dizajnéra (rapera a producenta) Pharrella Williamsa.

Pre Pharrella, ktorý nie je v móde nováčikom (v minulosti spolupracoval so značkami Chanel, Moncler či Cartier), išlo o debut v úlohe šéfdizajnéra pánskej kolekcie. Podľa prvých reakcií sa zdá, že to bol skutočný úspech a triumf.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #Rihanna #Kim Kardashian #Louis Vuitton #Pharrell Williams #hviezdy

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...