Barbie mánia? Paris Hiltonovú stále neprešla, v Paríži bola ako živá bábika. Dych však vyrazila iná dáma, keď sa objavila...

Koncentrácia svetových hviezd v mekke módy je aktuálne naozaj vysoká. Na prehliadke Valentino sa zišli slávne mená.

03.10.2023 00:00
Paris Hilton Foto: ,
Paris Hilton odchádza z prehliadky Valentino Jar/Leto 2024, ktorá sa konala v Paríži.
debata

Značka, ktorá predstavila novú kolekciu na sezónu Jar/Leto 2024, pozvala na novú módnu šou svoje spriatelené tváre, ambasádorov, ale aj svetoznáme mená zo sveta šoubiznisu či sociálnych médií.

Kim Kardashian Čítajte viac Beckhamovci sa už ošívali v prvom rade, na Kardashianku všetci čakali 47 minút! Ale keď prišla.... stálo to za to

Medzi nimi nechýbali ani známa sestry z bohatej rodiny Hiltonovcov. Reč je, samozrejme, o slávnej paris Hiltonovej a jej mladšej sestre Nicky, ktorá sa pred pár rokmi vydala do rodiny multimiliardárov Rotschildovcov.

Herec Andrew Garfield (vľavo) a herečka...
Paris Hilton odchádza z prehliadky Valentino...
+17Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley...

Obe plavovlásky patria medzi veľké fanúšičky valentinovskej estetiky a najmä mladšia Nicky sa v šatách z kolekcie Valentino objavuje na verejnosti pravidelne. Tentoraz to však bola najmä Paris, v ružových minišatách z ostatnej kolekcie, ktorá bola stredobodom pozornosti.

Dara Rolins Čítajte viac Moment, na aký nezabudne: Dara Rolins zažiarila v Paríži po boku megahviezd. A v zákulisí... Aha, veď to je oscarová kráľovná len v župane

Objavili sa komentáre v duchu, že Paris stále žije v ružovej „barbie-mánii“ – teda trende, ktorý tento rok rozpútal po celom svete film Barbie od režisérky Grety Gerwigovej. Kto však Paris Hiltonovú sleduje už roky, dobre vie, že k živej bábike Barbie ju prirovnávali dávno pred nakrútením filmu. A v Paríži to spečatila svojím „pink“ vzhľadom.

zväčšiť Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley... Foto: Profimedia
Rosie Huntington-Whiteley Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley odchádza na prehliadku Valentino v Paríži.

Medzi hviezdnymi hosťami sa objavila aj herečka Florence Pugh, Leslie Mann s dcérou Maude Apatow či herci Penn Badgley a Andrew Garfield. Pozornosť na seba strhla aj britská kráska – modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley.

Bianca Balti Čítajte viac V priehľadných šatách ukázala veľa, ale v reklame... krásna Talianka nie je žiadna hanblivka, len kabelka a ona ako Eva z raja

Tridsaťšesťročná plavovláska stavila na biely model s pelerínovým plášťom, v ktorom vyzerala priam transcendentne. Look však osviežovali biele kožené čižmy či kabelka. Hoci Rosie nepatrí medzi filmové hviezdy, o pozornosť rozhodne núdzu nemala. Viac si pozrite v našej galérii.

V Paríži sa v nedeľu predstavila aj speváčka Dara Rolins, ktorá predvádzala na móle počas šou L'Oreál Paris s hviezdami ako Helen Mirren, Elle Fanning či Eva Longoria. Viac tu a v galérii nižšie.

Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke L'Oreal...
Slovenská speváčka Dara Rolins sa objavila na...
+17Indická herečka Aishwarya Rai na parížskej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Paris Hilton #Valentino #sexi #Paríž #Rosie Huntigton-Whiteley

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...