Jeden z najslávnejších seriálových hercov všetkých čias sa pred pár dňami túlal Prahou, teraz potešil Slovákov! Pozrite sa, ako

Ktože sa to prihovára slovenským fanúšikom? Poznajú ho celé generácie divákov po celom svete.

19.04.2024 12:00
patrick duffy Foto:
Patrick Duffy ako turista na prechádzke Prahou.
debata

Je to len pár dní, čo sa u našich českých susedov objavil jeden z najslávnejších seriálových hercov všetkých čias. Herec Patrick Duffy si užil stretnutia s fanúšikmi na podujatí Comic-Con, ktorého piaty ročník sa konal v Prahe. Ale slávna hviezda Dallasu či Kroku za krokom mala v českej metropole čas aj na obyčajné turistické potulky mestom. Kto mal šťastie, mohol herca zahliadnuť na Malostranskom námestí, Karlovom moste či na Nerudovej ulici, kde si pozrel výstavu impresionistických obrazov.

Patrick Duffy Čítajte viac Obyčajný turista na Karlovom moste? Veď je to... Jeden z najslávnejších seriálových hercov všetkých čias

A teraz sa postaral o príjemné prekvapenie pre slovenských fanúšikov. Na Instagrame televízie Markíza sa pri zábere zo slávneho seriálu Krok za krokom objavilo video (kliknúť na šipku), v ktorom Patrick Duffy zdraví fanúšikov a prihovára sa im aj ako Frank Lambert, hlavná mužská postava Kroku za krokom. Práve tento seriál aktuálne vysiela televízia Doma.

„Ahojte všetci, som Patrick Duffy, ale poznáte ma aj ako Franka Lamberta z Kroku za krokom. Mám tú česť a radosť, že môžem byť na TV Doma,“ odznelo z jeho úst. Herec, ktorý v marci oslávil 75 rokov, je vo skvelej forme. Jeho príjemný prejav už ocenili viacerí fanúšikovia v komentároch pod videom.

 Patrick Duffy ná zábere z roku 1978.
Patrick Duffy na zábere z roku 1993.
+5Hereckí kolegovia - Patrick Duffy a Larry Hagman.

Duffy, ktorý sa narodil 17. marca 1949, je známy z rôznych televíznych produkcií. Preslávil sa najmä ako Bobby Ewing zo seriálu Dallas, ktorý pred rokmi k obrazovkám lákal milióny divákov. Účinkoval tiež v sitcome Krok za krokom, kde si zahral otca početnej rodiny Franka Lamberta alebo v seriáli Báječní a bohatí – viac tu.

Patrick Duffy na podujatí Comic-Con v Prahe.
Patrick Duffy na podujatí Comic-Con v Prahe.
+1Patrick Duffy na podujatí Comic-Con v Prahe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Krok za krokom #Patrick Duffy

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Nekazte si oči a netrávte celý deň pri počítači, ak nemusíte.
Zorganizujte si svoju prácu tak aby ste toho...