Jej záber v bikinách má 3 milióny lajkov, Salma Hayek dosiahla aj ďalšiu métu. Odmena? Video, v ktorom hopsajú jej vnady

Jeden z rekordov dosiahla len pred pár dňami na svojom profile na sociálnej sieti mexická herečka Salma Hayek. Azda neprekvapí, že ide o fotografiu jej príťažlivého vzhľadu a poodhalených kriviek.

13.07.2023 00:00
Salma Hayek Foto:
Herečka Salma Hayek na zábere v bikinách v roku 2019.
debata (5)

Mexická rodáčka a hviezda hitu Frida či Vtedy v Mexiku sa pred pár dňami prihovorila svojim fanúšikom so záberom v bikinách. Nebol síce prvý svojho druhu na jej profile, tento mal však špeciálne posolstvo. Hollywoodska herečka sa ho rozhodla uverejniť pri príležitosti Svetového dňa bikín.

Salma Hayek Čítajte viac Snáď nám ich nezakážu... Salma Hayek si obliekla miniatúrne bikiny a vyslala odkaz všetkým: Toto telo je hotový zázrak

„Verili by ste, že bikiny majú len 77 rokov? Snáď nám ich nezakážu,“ zavtipkovala si manželka jedného z najbohatších mužov sveta a pod jej vtipným komentárom a fotografiou sexi kriviek vo vzorovaných bikinách sa lajky množili rádovo v tisíckach.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Fotografia mala v stredu popoludní vyše 3,2 milióna lajkov, ktoré sa zjavne tiež zaslúžili o to, že Hayekovej vzrástol aj celkový počet sledovateľov. Ba čo viac, herečka pokorila hranicu 25 miliónov sledujúcich. Asi už tušíte, čo prišlo.

Sofia Vergara Čítajte viac Mať v 50-ke túto formu? Sofia Vergara si vyslúžila potlesk, nadšeného manžela a... milión lajkov!

Slávna hollywoodska star sa odmenila svojim sledovateľom ešte jednou „bikini“ poštou. Tentoraz pridala na sieť video. „Ďakujem každému jednému z vás. Zdá sa, že moje fotky v bikinách máte najradšej, takže tu je pre vás jedno cvičenie v bikinách. Síce neznášam cvičiť, ale zbožňujem osláviť pekné momenty tancovaním vo vode,“ napísala Hayek.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Zachytená je v rovnakom modeli plaviek ako pred pár dňami, akurát v pohybe, najprv sa vrhajúc do bazéna, skákajúc šípku a následne aj poskakujúc vo vode so šťastným úsmevom. Je lepšie raz vidieť ako desaťkrát čítať. Video si prehrajte v odkaze z Instagramu.

Herečka Salma Hayek vo svojom veku 56 rokov patrí medzi hviezdy s ukážkovou fyzickou formou. Nie je však jediná, ďalšie nájdete v našej galérii.

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 2021.
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
+32Herečka Salma Hayek na zábere z videa, ktorým...
5 debata chyba

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...