Snáď nám ich nezakážu... Salma Hayek si obliekla miniatúrne bikiny a vyslala odkaz všetkým: Toto telo je hotový zázrak

Jej fyzická príťažlivosť je jeden z atribútov, ktorý jej dlhé roky prináša pozornosť verejnosti. Herečka Salma Hayek si to dobre uvedomuje.

08.07.2023 00:00
Salma Hayek Foto: ,
Mexická herečka Salma Hayek vyzerala superzvodne v červenej kreácii Gucci.
debata (14)

Mexická rodáčka, ktorá je dlhé roky manželkou jedného z najbohatších mužov Francúzska – šéfa spoločnosti Kering Francoisa Henri Pinaulta sa pred pár dňami znovu prihovorila svojim fanúšikom na sociálnych sieťach. A spravila tak mimoriadne príťažlivo.

Hviezda filmov Frida či Vtedy v Mexiku si zapózovala v miniatúrnych vzorovaných bikinách hľadiac priamo do objektívu a s jemnou provokáciou si siahajúc prstami za šnúrky bikín.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Rozhodnutie zavesiť na sociálnu sieť takýto záber neprišlo celkom náhodou. „Všetkým prajem šťastný a krásny Deň bikín,“ napísala Hayek na Instagrame. Práve na štvrtok 6. júla totiž pripadlo nečakané výročie – 77 rokov od uvedenia bikín do života žien aj mužov po celom svete.

Robin Wright Čítajte viac Miloval ju Forrest Gump, zbúrala Dom z kariet, vo Varoch je slávna herečka. Jej zábery v bikinách pritiahli rovnako ako talent

„Verili by ste, že bikiny sú na svete len 77 rokov? Dúfajme, že ich nezakážu,“ pridala komentár 56-ročná hollywoodska herečka. Práve jej fyzická forma je to, čo je pre mnohých zdrojom skutočnej fascinácie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Salma je mamou dcéry Valentiny. Ťahá jej na okrúhliny so šestkou na začiatku a jej fyzická forma je priam dychberúca. Ako to robí? Ktohovie… Faktom však je, že zábery mexickej superstar v bikinách sú potechou pre oči.

Miss Slovensko 2023 sa stala 23-ročná Daniela...
Petra Siváková, 1. vicemiss Miss Slovensko 2023.
+9Sonja Kopčanová, 22 rokov - 2. vicemiss Miss...

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Salma Hayek #odvaha

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...