Miloval ju Forrest Gump, zbúrala Dom z kariet, vo Varoch je slávna herečka. Jej zábery v bikinách pritiahli rovnako ako talent

Máloktorý filmový fanúšik môže zabudnúť na jej postavu Jenny, ktorá bola verným spoločníkom aj objektom lásky Forresta Gumpa. Pre televíznych nadšencov je zase v pamäti navždy zapísaná ako nekompromisná a bezškrupolózna postava zo seriálu Domček z karát.

07.07.2023 00:00
Robin Wright Foto:
Americká herečka Robin Wright, ktorú diváci poznajú z hviezdneho Foresta Gumpa či seriálu Domček z karát, prišla do Karlových Varov. Zapózovala si aj s prezidentom festivalu Jiřím Bartoškom, ktorý jej v záverečný deň odovzdá Cenu prezidenta festivalu.
debata

Americká herečka Robin Wright je ďalším z počtu hviezdnych hostí, ktorí sa tento rok objavili na filmovom festivale v Karlových Varoch.

Aktuálny 57. ročník zažil skutočný nápor hollywoodskych celebrít a práve Wrightovej prítomnosť tento výnimočný a hviezdy ročník spečatí. Herečka pricestovala do kúpeľného mesta už dva dni predtým, ako sa objaví na záverečnom piatkovom ceremoniáli. Tam si preberie cenu z rúk prezidenta festivalu Jiřího Bartošku.

Americká herečka Robin Wright, ktorú diváci...
Americká herečka Robin Wright, ktorú diváci...
+3Americká herečka Robin Wright, ktorú diváci...

Známy český herec a dlhoročný šéf podujatia privítal Wrightovú aj v stredu podvečer, keď do Karlových Varov v dobrej nálade pricestovala. Dnes 57-ročná Robin, trikrát rozvedená dáma, si prevzala kyticu a rozdala niekoľko podpisov. Štvrtkový deň potom strávila vlastným voľným programom.

zväčšiť Záber z roku 2018, na ktorom je herečka Robin... Foto: Profimedia
Robin Wright Záber z roku 2018, na ktorom je herečka Robin Wright zachytená so vtedajším manželom Clementom Giraudetom. Slávna filmová tvár bola magnetom pláže. Fotografia vznikla v čase, keď mala Robin 51 rokov.

Pôvabnú plavovlásku nevníma len svet filmových fanúšikov, ale nepochybne aj fanúšikovia sexi záberov a celebritných pikošiek. Konieckoncov, tri manželstvá, rozvody a niekoľko vzťahov s fešnými kolegami, si to priam pýtajú. Robin Wright je tiež dámou, ktorá je neprehliadnuteľná aj vďaka svojej fyzickej príťažlivosti.

Topmodelka Daniela Peštová v kreácii Jamamme. Čítajte viac Móda z Varov: Peštová uchvátila, Dara Rolins aj Plodková odhalili štíhly driek. A model najodvážnejší? Má ho na svedomí táto Češka

Možno si ešte pamätáte jej zábery z pláže, ktoré vznikli v roku 2018 a na ktorých je zachytená s tretím manželom, dnes už bývalým Clementom Giraudetom. V tom čase 51-ročná mama dvoch detí predvádzala v dvojdielnych bikinách dokonalú figúru. Pripomeňte si ju v galérii vyššie. Prehľad diania na festivale v Karlových Varoch nájdete dolu.

Herečka Jitka Schneiderová na slávnostnom...
Herečka Jana Plodková na slávnostnom otvorení...
+62Herečka Eliška Křenková v kreácii od Lukáša...
Česká modelka Simona Krainová a jej manžel...
Topmodelka Denisa Dvořáková a jej partner Filip...
+7Topmodelka Pavlína Pořízková prišla s partnerom...
Aj slovenská modelka Andrea Verešová sa...
Herečka Jana Plodková sa podpísala na fľašu...
+30Herec Ivan Trojan sa s nadšením zapojil do...
Herec Ewan McGregor zdraví fanúšikov na...
Herec Ewan McGregor a jeho dcéra Clara McGregor...
+8Herec Ewan McGregor a jeho dcéra Clara McGregor...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Robin Wright #Jiří Bartoška #MFF Karlove Vary

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...