StarDance ohlásilo veľkú zmenu, odchod dlhoročnej stálice! Kto ju nahradí?

Aktuálne sa roztancovalo Slovensko, na jeseň sa tanečná šou vracia aj na obrazovku Českej televízie. Už v trinástej sérii.

06.04.2024 00:00
StarDance XII Foto:
StarDance - 12. séria.
debata (3)

Porota pripravovaného trinásteho ročníka divácky mimoriadne obľúbenej tanečnej súťaže StarDance bude opäť trojčlenná. Vráti sa do nej Ján Tománek. Ten sa už v súťaži štyrikrát predstavil ako profesionálny tanečník, na stoličke porotcu sedel v desiatej a jedenástej sérii súťaže. Nový ročník začne Česká televízia vysielať tento rok na jeseň.

zväčšiť Ivana Chýlková (herečka) a Ján Tománek. Foto: David Raub/Česká televize
Ivana Chýlková (herečka) a Ján Tománek Ivana Chýlková (herečka) a Ján Tománek.

V porote 12. série sedeli Tatiana Drexler, Richard Genzer a Zdeněk Chlopčík. Posledného porotcu však diváci v novej sérii neuvidia.

„V histórii StarDance sa v porotách predstavilo celkom šestnásť osobností. Napríklad Vlastimil Harapes, Michael Kocáb alebo Ján Révai. Zmeny v zložení poroty teda nie sú vôbec ničím neobvyklým. Už teraz môžem potvrdiť, že sa v pripravovanej sérii vráti Ján Tománek, ktorý nahradí Zdeňka Chlopčíka. Ten v doterajších dvanástich ročníkoch zvládal svoju rolu skvele a za to mu patrí vďaka,“ hovorí kreatívna producentka Lucie Kapounová.

zväčšiť 12. séria Stardance  a jej porotcovia  –... Foto: David Raub/Česká televize
StarDance XII 12. séria Stardance a jej porotcovia – Tatiana Drexler, Richard Genzer a Zdeněk Chlopčík.

Jan Tománek sa StarDance zatiaľ zúčastnil častejšie v úlohe tanečníka ako porotcu. Doteraz na parkete vytvoril pár so štvoricou osobností. Hneď v prvom ročníku, v roku 2006, s moderátorkou Jolanou Voldánovou, o šesť rokov neskôr s modelkou Pavlínou Nemcovou, v roku 2013 s trojsko­kankou Šárkou Kašpárkovou. Vlani vytvoril tanečný pár s herečkou Ivanou Chýlkovou.

Darija Pavlovičová Čítajte viac V kine Zubatá, na parkete zlatá: Herečka Pavlovičová triumfovala v Stardance. Šok, strata slov a potom... prišli aj slzy

"Som šťastný, že mi ČT dala znovu príležitosť zúčastniť sa tohto úžasného projektu a teším sa na každý súťažný večer StarDance. Bavilo ma byť na parkete aj v porote. Ako porotca budem odborný, láskavý a odporúčam všetkým účastníkom, ako sa bicykel od kola zlepšovať, hovorí Jan Tománek, staronový porotca nadchádzajúceho trinásteho ročníka.

Let s Dance Čítajte viac Chlopčík si 'zgustol' na miláčikovi národa, favorit Let’s Dance si zatancoval s Vášáryovou. Kolo lásky sa stalo posledným pre...

Chlopčíka dobre poznajú aj slovenskí diváci, tanečné páry ako porotca hodnotil v šou Let’s Dance v rokoch 2010 a 2011. Ako hosťujúci porotca sa vrátil aj v aktuálnej sérii, kedy si dasol do poroty štvrtého kola, ktoré patrilo tancom pre najbližších.

zväčšiť Zľava: Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Adela... Foto: TV Markíza
MACO6780 Zľava: Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Ján Ďurovčík.

StarDance je českou verziou celosvetovo úspešnej televíznej tanečnej súťaže britskej verejnoprávnej BBC, ktorá ju uvádza pod názvom Strictly Come Dancing. V programe ČT1 sa objavuje od roku 2006.

Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou...
Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou...
+17Všetci účinkujúci 12. série tanečnej šou...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #StarDance #Zdeněk Chlopčík

+ Stanovte si svoj jedálniček a dodržiavajte presné časy kedy jete.
Vydržte v maximálnom tempe a dostanete sa tam,...

+ Sny sa vám môžu splniť, len musíte tomuto stavu pomôcť aj vy sama.
Networking je dôležitý, nové kontakty otvoria...