Ženy sa mu hádzali k nohám, pred oltár vzal supermodelku: Toto je dnes Pretty Woman Richarda Gera, má o 33 rokov menej a zbalila ho na...

Zriedkavý moment pred objektívmi si spoločne užil legendárny hollywoodsky herec Richard Gere a jeho pôvabná polovička. Dvojica vyrazila na akciu v New Yorku.

14.04.2024 00:00
Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva Foto: ,
Herec Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva na akcii City Harvest "Magic of Motown" gala.
debata (1)

Sedemdesiatšty­riročný Gere a Alejandra Silva, rodáčka zo Španielska, prijali pozvanie na akciu City Harvest Gala 2024, ktorej posolstvom bolo pomôcť ľuďom v sociálnej núdzi. Je to práve charita a filantropické aktivity, ktoré zviedli dokopy aj manželskú dvojicu.

Dennis Quaid a jeho štvrtá manželka Laura Savoie Čítajte viac Nádherní ľudia, nazvala Slovákov hollywoodska hviezda. Kedysi milovala Meg Ryanovú, dnes o 39 rokov mladšiu krásku a (vraj) Donalda Trumpa

Silva už v minulosti získala niekoľko ocenení a verejné uznanie za svoju angažovanosť a pomoc v rozličných oblastiach. Gere sa ako celebrita, ktorá pomáha, profiluje niekoľko dekád. Dvojicu však nespája len správny účel a pomoc iným, no tiež láska a dve deti – synovia.

Herec Richard Gere a jeho manželka Alejandra...
Spevák a skladateľ John Legend na akcii City...
+3Herec Richard Gere a jeho manželka Alejandra...

Na spomenutom podujatí sa Gere predviedol v dobrej nálade a tiež v dobre padnúcom obleku. Napriek tomu, že už dávnejšie prekročil sedemdesiatku, jeho mladistvé vyžarovanie prerazilo na povrch aj tentoraz. Energiu mu určite vlieva aj manželka, ktorá je od neho mladšia o rovných 33 rokov. Silva stavila na zvodný model čiernych šiat so špagetovými ramienkami a čipkovanými detailmi.

Herec Richard Gere a jeho manželka Alejandra... Foto: SITA/AP, CJ Rivera
Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva Herec Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva na akcii City Harvest "Magic of Motown" gala.

Americký herec v minulosti patril medzi idoly žien po celom svete. Najmä v prvej polovici kariéry ho médiá pasovali za sex-idol a často sa objavoval v zozname najkrajších mužov planéty. Túto pozíciu mu upevňovali aj úlohy v romantických filmoch – azda najslávnejší je Pretty Woman s Juliou Robertsovou. Dlhé roky bol však označovaný za žiadaného starého mládenca.

Cher a jej partner Alexander Edwards Čítajte viac 40-ročný vekový rozdiel medzi Cher a jej milencom? Občas sa prejaví, priznáva speváčka. Ale kde, to neuveríte...

V súkromí sa Gere rozhodol pre manželstvo až v relatívne neskorom veku (mal 42). V roku 1991 si vzal supermodelku Cindy Crawfordovú, manželstvo s ktorou trvalo necelé štyri roky. Druhou manželkou bola Carey Lowell, s ktorou má už dospelého syna Homera. V roku 2018 si vzal práve Alejandru Silvu.

zväčšiť Cindy Crawford a Richard Gere ako manželia. Foto: Profimedia
Cindy Crawford a Richard Gere Cindy Crawford a Richard Gere ako manželia.

Spoločne v rodičovstve si cenia radosti z výchovy ich synov Alexandra vo veku 5 rokov a ich 4-ročného syna, ktorého meno zostáva sladkým rodinným tajomstvom. Okrem toho Richard zdieľa syna Homera vo veku 24 rokov so svojou exmanželkou Carey Lowell, čo ukazuje na zložité vrstvy lásky, ktoré obohacujú jeho život.

Richard Gere vzal krásnu manželku na charitatívne gala
Video
Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Richard Gere #Alejandra Silva

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...