Jennifer Lopez je vraj opäť sama! Smartovo flirtovanie za tým nie je

Speváčka a herečka Jennifer Lopez sa definitívne rozišla so svojím priateľom - tanečníkom Casperom Smartom. Tvrdí to aspoň americký šoubiznisový portál TMZ.com.

06.06.2014 13:21
Speváčka Jennifer Lopez a jej mladý priateľ... Foto: ,
Speváčka Jennifer Lopez a jej mladý priateľ Beau "Casper" Smart.
debata (4)

Podľa jeho správ však malo k rozchodu dôjsť už pred viac ako dvoma mesiacmi. A to aj napriek tomu, že dvojica sa spoločne objavila na vyhlásení cien Billboard Music Awards.

„Vlastne sa rozišli už pred dvoma mesiacmi, ale chceli to udržať v tajnosti. Bolo nám povedané, že to celé bolo veľmi zmierlivé. Zostali priateľmi, ale každý ide vlastnou cestou,“ citoval portál nemenovaný zdroj z okolia páru.

Médiá v posledných týždňoch rozoberali kauzu okolo romániku Smarta s transsexuálnou modelkou Sofie Vissa. Dvadsaťsedemročný tanečník jej mal posielať šteklivé správy a navzájom si vymenili nahé fotografie. Od osobného kontaktu vraj ustúpil.

Keď kauza v médiách prepukla, Smart sa ku nej odmietal vyjadrovať a podobný postoj zaujala aj latino-diva. Vrhla sa do práce, keďže momentálne na koncertných vystúpeniach propaguje svoju albumovú novinku. Ak sú však pravdivé správy o tom, že sa dvojica rozišla už pred vyše dvoma mesiacmi, je Lopezovej postoj celkom pochopiteľný.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Jennifer Lopez #single #Casper Smart

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....