Minulosť Meghan na zaujímavých záberoch! Jej kamarátka z fotografií je už v Kanade

Blond trénerka pilates, ktorá je s manželkou princa Harryho kamarátkou dlhé roky, ju prišla navštíviť. Pozrite sa na ich spoločné zábery z minulosti.

19.01.2020 00:00
debata

Vojvodkyňa Meghan v Kanade samotou netrpí. Fotografi ju zachytili, ako vo svojom aute Land Rover mieri na letisko Victoria International Airport, aby vyzdvihla svoju kamarátku a trénerku pilates, Heather Dorakovú. Tá za vojvodkyňou priletela z Los Angeles, kde žije s manželom a dvoma deťmi.

Britské médiá uvádzajú, že následne mali obe ženy spoločne ísť do vily, v ktorej Meghan a Archie momentálne bývajú. Je to miesto, kde kráľovská rodina prežila aj vianočné sviatky. Ide o luxusnú, 12-miliónovú vilu "Mille Fleurs“, ktorá leží na pobreží Vancouverského ostrovu.

Heather Dorak, okrem toho, že bola trénerkou vojvodkyne Meghan, patrí aj do okruhu jej blízkych priateľov, s Meghan ju spája dlhoročné priateľstvo. Ako hosť sa spolu s manželom, Mattom Cohenom, ukázala aj na svadbe Meghan a Harryho v roku 2018 vo Windsore. Obe priateľky boli dokonca tehotné v tom istom čase.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A night to remember in NYC to support my best friend @meghanmarkle Love you! #beijing20 #unwomen #IWD2015

Príspevok, ktorý zdieľa Heather Dorak (@heatherdorak),

Heather Dorak je rodáčkou z Texasu, ale v Los Angeles si založila vlastnú telocvičňu Pilates Platinum, do ktorej chodila cvičiť aj Meghan, keď ešte nebola vojvodkyňou, ale herečkou. To, že obe mladé ženy sú dobrými kamarátkami dokazujú aj fotografie, ktoré sa nachádzajú na Instagrame blond trénerky. Spoločné zábery často uverejňovala na svojom profile aj Meghan, ktorý však musela potom, čo sa stala členkou britskej kráľovskej rodiny, zrušiť.

Meghan je od 9. januára v Kanade, zatiaľ, čo jej manžel musel čeliť kríze v kráľovskej rodine, ktorá vypukla potom, čo manželia oznámili svoje rozhodnutie postupne sa oslobodiť od povinností vyplývajúcich z ich príslušnosti ku kráľovskej rodine. V sobotu však padlo v Buckinghamskom paláci zásadné rozhodnutie.

Záber z roku 2011 - vojvodkyňa Meghan (vpravo)... Foto: Profimedia
Meghan Záber z roku 2011 - vojvodkyňa Meghan (vpravo) a trénerka pilates, Heather Dorak (druhá zľava).

V sobotu večer kráľovná Alžbeta II. rozhodla o ďalšom osude princa Harryho a Meghan. Naďalej už nebudú disponovať titulom kráľovská výsosť, nebudú plniť pracovné povinnosti plynúce z príslušnosti ku kráľovskej rodine a nebudú platení z verejných prostriedkov. V oficiálnom vyhlásení to uviedol Buckinghamský palác. "Som rada, že po niekoľkých mesiacoch rozhovorov a nedávnych diskusiách sme spoločne našli pre môjho vnuka a jeho rodinu konštruktívnu cestu vpred. Harry, Meghan a Archie budú vždy milovanými členmi mojej rodiny,“ uviedla kráľovná vo svojom vyhlásení. Nový model fungovania Harryho rodiny má platiť od jari tohto roku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Kanada #vojvodkyňa Meghan

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...