Harry a Meghan už majú vo svojej miliónovej vile spolubývajúcu! O koho ide?

V máji, po niekoľkotýždňových dohadoch, vyšla na svetlo sveta správa, kde našli princ Harry a jeho manželka nový domov.

15.06.2020 14:35
debata (3)

Prenajali si rezidenciu herca Tylera Perryho, ktorá sa ukrýva v Hollywood Hills, vo štvrti slávnych a bohatých. Priestranná vila na obrovskom pozemku ponúka možnosť, aby v nej 3-členná rodinka nebývala sama.

Princ Harry a Meghan bývajú v luxusnej vile v... Foto: Profimedia
meghan Princ Harry a Meghan bývajú v luxusnej vile v Beverly Hills patriacej producentovi Tylerovi Perrymu.

Ako informujú americké aj britské médiá, okrem iných Daily Mail, vo svojej vile už má sledovaný pár „spolubývajúcu“. K manželom sa nasťahovala aj 63-ročná mama vojvodkyne Meghan, Doria Ragland. Tá žila doposiaľ vo svojom dome v Los Angeles. K dcére sa nasťahovala aj preto, aby bola „po ruke“ ako opatrovateľka pre ročného vnuka Archieho.

Ako prezradil zdroj z okolia páru spomínanému denníku: „Doria má svoj vlastný obytný priestor. Harry má so svokrou úžasný vzťah.“ Blízkosť matky je dôležitá najmä pre Meghan, jej matka priletela aj do Frogmore Cottage vo Windsore krátko pred Archieho narodením, aby robila dcére spoločnosť a takisto jej pomohla so starostlivosťou o syna.

Nehnuteľnosť, v ktorej žijú Meghan, Harry a Doria Ragland, je navrhnutá v toskánskom štýle, ukrýva v sebe 12 kúpeľní a osem spální a stojí v celebritami vyhľadávanej oblasti s označením „Beverly Ridge“. Cena vily sa odhaduje na 16,6 milióna eur. Okrem iného ponúka úchvatný výhľad na Los Angeles, má niekoľko terás a samozrejme veľký bazén. Susedmi kráľovského páru sú hviezdy šoubiznisu ako Robbie Williams, Kendall Jenner, Charlie Sheen, Samuel L Jackson, Katy Perry, Rod Stewart či Cameron Diaz. Vila stojí ma pozemku s výmerou 89 000 štvorcových metrov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....