Pás cez prsia, druhý cez ústa... Kráska Hough zjavne túži po bezpečnej dovolenke

Už niekoľko dní sa v mexickom Tulume nachádza americká herečka, moderátorka a tanečnica Julianne Hough. Hviezdu sprevádzala skupinka priateľov. A ako to už býva v prípade celebrít, aj paparazzovia.

01.05.2021 00:00
debata (2)
Herečka Julianne Hough v mexickom Tulume. Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
608424226 Herečka Julianne Hough v mexickom Tulume.

Tridsaťdvaročná hrdinka filmu Footloose však celkom prekvapila, keď sa počas jedného zo svojich „výjazdov“ do mora nevyzbrojila len príťažlivými bikinami s bandážovým zaväzovacím topom, ale aj ochranným rúškom na ústach. Plážová garderóba tak v jej prípade pozostávala z dvoch pruhov látky ako bikín a tretím si zakryla dýchacie cesty.

Samozrejme, nemalo by veľkú logiku, ak by sa Hough s respirátorom či rúškom kúpala. Keď však vyšla z vody a vracala sa k ležadlu, opatrnosť v jej prípade vyhrala. Či tak urobila kvôli obsluhe z plážovej reštaurácie, alebo ju k tomu viedli iné pohnútky, nie je jasné. So skupinkou priateľov ju už neskôr paparazzovia zachytili bez ochrannej pokrývky tváre.

The 24th Family Film Awards Čítajte viac Po rozchode sa vrhla na víno! Ale pozor, krásna Hough to vzala z iného konca

Hough sa pritom len nedávno objavila na jednej verejnej akcii, vyhlásení cien Family Film Awards, ktoré sa konalo koncom marca v Los Angeles. Išlo o jedno z prvých spoločenských podujatí, ktoré sa diali „naživo“. Bývalá porotkyňa z talentovej šou America's Got Talent sa na ňom objavila v bordových šatách a s tmavšími, hnedými vlasmi.

Fanúšikovia sa však asi zhodnú na tom, že v bikinách je na ňu ešte príjemnejší pohľad.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #bikiny #Julianne Hough #ochranné rúško

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...