Milo Kráľ: Nie je pravdou, že mužov zaujímajú len ženy do istého veku

V novom klipe si s ním zahrali kolegyne zo seriálu Nový život. Pozrite si ho!

04.05.2021 00:00
milo kráľ Foto:
Herec Milo Kráľ.
debata

Herec, režisér a hudobník Milo Kráľ vydal novú pesničku s názvom Zrelá žena, ktorá bude súčasťou jeho pripravovaného albumu.

„V tejto piesni mi zrejme dajú za pravdu mnohí muži. Náš pohľad na príťažlivosť ženy nie je jednofarebný, ako si to ženy väčšinou myslia,“ hovorí k novinke Kráľ a dodáva: „Nie je pravdou, že nás zaujímajú len do istého veku. Neuvedomujú si, že ich príťažlivosť často podčiarknu ich životné skúsenosti a ich následný iný pohľad na život – jedným slovom ich zrelosť.“

Barbora Švidraňová Čítajte viac Švidraňová a Kráľ z Nového života: Zobrali si na mušku vášeň a lásku

Umelec vysvetľuje, že táto pieseň nemá robiť rozdiely medzi ženami, práve naopak, pokúša sa búrať mýty, ktorými sa často trápia. Text a hudbu zložil Milo Kráľ. K hudbe vznikol aj klip, jeho realizáciu zveril do rúk svojho spolužiaka z filmovej réžie Tomáša Rafaja.

„V hudobnom a obrazovom prevedení sa tak stretáva viacero pohľadov. Klip vykresľuje hru myšlienok muža v kontexte jeho skúseností a minulosti. Rád si vypočujem spätnú väzbu na túto skladbu a jej klip. Do jesene predstavím ešte pár songov s klipmi a potom predstavím nový album. O všetkom budem informovať,“ avizuje Kráľ. V klipe si zahrali jeho kolegyne zo seriálu Nový život – Barbora Švidraňová či Betka Stanková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Milo Kráľ

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...