Harry s Meghan sa v deň Archieho 2. narodenín ozvali! Poprosili o...

6. mája oslavoval syn Harryho a Meghan druhé narodeniny, jeho rodičia mali smerom k verejnosti jedno želanie.

07.05.2021 08:13
12 odhalení z dokumentu Harry & Meghan Foto:
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan.
debata (3)

Britský princ Harry s manželkou Meghan si chcú pripomenúť druhé narodeniny svojho syna Archieho tým, že vyzvali svojich sympatizantov, aby venovali peniaze na nákup proticovidových vakcín pre rozvojové krajiny.

Vysvetlili, že „takmer 80 percent z miliardy dávok vakcín podaných proti covidu bolo doteraz aplikovaných v najbohatších krajinách“. „Aj keď máme pocit, že návrat k normálnemu životu je za rohom, musíme si uvedomiť, že vo väčšine sveta, najmä v rozvojových krajinách, sa distribúcia vakcín ešte nezačala,“ upozornili vo vyhlásení vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu.

harry Čítajte viac Archie slávi 2. narodeniny: Gratulovala mu už kráľovná, toto spravil starý otec Charles

Aby boli vakcíny dostupné čo najväčšiemu počtu ľudí, Archieho rodičia pozývajú verejnosť, „ak si to môžu dovoliť“, aby prispeli na nákup očkovacích látok pre ľudí v rozvojových krajinách. Za dar vo výške päť dolárov, ktoré pokryjú náklady na jednu dávku vakcíny, sa manželia zaviazali štvornásobne zvýšiť, čím sa pokryjú náklady na štyri dávky vakcíny.

„Každý dolár je dobrý,“ uviedla dvojica, ktorá priznala, že „nedokáže vymyslieť lepší spôsob, ako si uctiť narodeniny svojho syna“. „Môžeme spoločne rásť, chrániť sa a starať sa jeden o druhého,“ zdôraznili Meghan a Harry vo svojom vyhlásení.

kráľovná alžbeta harry meghan Čítajte viac Harry, Harry! Kráľovná Alžbeta II. prežíva jubileum v kruhu rodiny, ale jej vnuk...

Vojvodkyňa zo Sussexu je momentálne tehotná s druhým potomkom. Ako prominentný pár prezradil v marci, Meghan privedie na svet dievčatko. To by malo prísť na svet už v najbližších týždňoch, začiatkom leta.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Covid-19

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...