Zostať vo forme? Tatum už vyskúšal všetko. Vraj sa chce premávať nahý vo filmoch

Zvyčajne sa hovorí o tom, že hollywoodske ženské hviezdy sú pod obrovským tlakom, aby neustále vyzerali dobre. Ale čo ich mužskí kolegovia? Herec Channing Tatum nedávno prehovoril.

27.05.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum)

Hrdina filmov Magic Mike či 21 Jump Street sa nedávno na svojom Instagrame vyzliekol celkom donaha a zverejnil záber zo zákulisia nakrúcania. Urobil tak v rámci „insta-story“. Aj priamo na stene však pribudlo video, na ktorom vidieť 41-ročného Tatuma vychádzajúc z mora a predvádzajúc špičkovú formu.

„Urobil som všetky možné s…čky, aby som zostal vo forme. Fakt asi všetko, na čo si pomyslíte. A musím povedať, že nič doteraz nebolo také efektívne a vyčerpávajúce ako freestyle wrestling a plávanie v otvorenom oceáne,“ napísal Tatum k videu. „V oboch sa často objaví moment, keď si pomyslím, že teraz by som asi mohol aj umrieť,“ pokračoval Tatum, ktorého video vzniklo potom, čo si odplával v oceáne dve míle.

Herec Channing Tatum počas dovolenky v Mexiku na zábere paparazzov. Čítajte viac Magic Mike? Skôr Magic pupok! Zdá sa, že herec Tatum vyšiel trošku z formy

Herec vyjadril obdiv športovcom, ktorých motivuje snaha byť čo najlepší a pri drsných tréningoch často riskujú veľa. „Ja to robím kvôli filmom. Úplne iná motivácia,“ skonštatoval Tatum, ktorý momentálne nakrúca novinku The Lost City of D. Dávnejšie si tiež zavtipkoval, že vo forme sa udržiava len preto, aby sa mohol pred kamerami vyzliecť donaha.

shutterstock 1558115408 Čítajte viac Fury má boxerské tituly a ten druhý? Mladší brat legendy ohuruje internet svalmi

Pravdou však je, že práve spomenutý najnovší film, ktorý práve vzniká, si žiadal od Tatuma dokonalú fyzickú prípravu a ukážkovú formu.

Herec pritom ešte v roku 2019 prekvapil, keď sa objavil na pláži v Mexiku a jeho svaly obaľovala vrstva tuku. Na kritické reakcie síce vtedy reagoval pobúrene – no zdá sa, že počúvať komplimenty na svalnatú figúru je mu príjemnejšie. Ak teda opomenieme aj tučný honorár za nový film…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #Instagram #forma #svaly

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...