Beckham, Philippe či Klum - dcéry a synovia slávnych celebrít: Akoby im z oka vypadli!

Čas letí ako voda. Uvedomujeme si to my, ale určite si to dobre uvedomujú aj svetoznáme celebrity. Najviac na svojich deťoch, z ktorých mnohé sú dnes tínedžermi či dospelými ľuďmi. A niektoré aj hotovými "klonmi" svojich slávnych rodičov.

29.05.2021 00:00
shutterstock 1415636375 Foto:
Herečka Reese Witherspoon (vpravo) a jej dcéra Ava Phillippe.
debata

Azda najčastejšie sa v tomto smere zvykne spomínať Ava Phillippe, dcéra herečky Reese Witherspoonovej a jej bývalého manžela Ryana Phillippa. Dnes 21-ročná mladá dáma, plavovláska ako jej mama, akoby slávnej herečky z oka vypadla. Rodinná podobnosť je v tomto prípade skutočne výrazná, ale ešte viac pobaví fakt, že druhé dieťa z neúspešného manželstva hereckej dvojice, syn Deacon je naopak hotovou kópiou svojho otca – herca Ryana Phillippa. Nuž, v tomto prípade môžeme s humorom podotknúť, že to vyzerá akoby si Reese a Ryan po rozvode podelili striedavú starostlivosť a ešte pred ním vizáž svojich detí.

Aj v prípade herečky Gwyneth Paltrowovej a jej dcéry Apple Martinovej, ktorej otcom je hudobník Chris Martin, platí, že jablko nepadá ďaleko od hollywoodskeho stromu. Na sociálnej sieti 47-ročnej držiteľky Oscara sa často objavujú zábery 16-ročnej Apple a komentáre či reakcie sledovateľov hovoria sami za seba. Mnohých doslova fascinuje, ako sa tínedžerka podobá na svoju známu mamu.

565521352 Čítajte viac Aká matka, taká Katka? Princezná Victoria s dcérkou Estelle... takto sa zladili

Trošku menej spoločných vizuálnych čŕt, no napriek tomu jasné rodinné spojenie potom platí pri ďalšej šoubiznisovej hviezde – porotkyni, producentke a moderátorke, bývalej topmodelke Heidi Klumovej. Jej najstaršia dcéra Leni, ktorú Klum takmer vôbec nemedializovala, nedávno odštartovala vlastnú modelingovú kariéru. Pri tej príležitosti sa, samozrejme, nevyhla porovnávaniu s vlastnou mamou.

O porovnávaní, aspoň tom vizuálnom určite vedia rozprávať aj ratolesti manželov Beckhamovcov. Z prostredného Romea si nedávno urobil žarty na sociálnej sieti vlastný otec, bývalý futbalový šampión David Beckham. Syn si totiž nechal odfarbiť vlasy na blond a svetu tak pripomenul svojho slávneho otca v časoch aktívnej futbalovej kariéry a jednej z početných zmien jeho imidžu. A áno, podobnosť tam je celkom očividná – tak, ako aj v prípade 15-ročného Kingstona Rossdalea, syna speváčky Gwen Stefaniovej a hudobníka Gavina Rossdalea.

Keď nedávno Stefani zverejnila na svojom Instagrame fotografiu s narodeninovým blahoželaním svojmu synovi, okamžite sa objavili porovnávania s jeho biologickým otcom. Kingston totiž akoby Gavinovi z oka vypadol.

Kingston Rossdale – syn Gwen Stefaniovej a Gavina Rossdalea

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwen Stefani (@gwenstefani)

Gwyneth Paltrow s dcérou Apple Martinovou

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Ryan Philippe so synom Deaconom Philippom

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ryan (@ryanphillippe)

Reese Witherspoon so synom Deaconom Philippom

Leni Klum s mamou Heidi Klumovou

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

Rodina Beckhamovcov

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Gwyneth Paltrow #Heidi Klum #Gwen Stefani #podobnosť #Reese Witherspon

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....