Smutný pohľad na Lopezovej ex?! Diva si užíva a on sa utápa... v minerálke

Zostali mu len oči pre plač. Aspoň tak prezentujú (alebo sa snažia prezentovať) mnohé médiá bývalú športovú hviezdu Alexa Rodriueza, ktorý sa po niekoľkých rokoch rozišiel so speváčkou Jennifer Lopezovou.

08.06.2021 00:00
614461150 Foto:
Športovec a podnikateľ Alex Rodriguez v známej reštaurácii Bar Pitti posedával dlhý čas sám.
debata

V duchu tejto „rétoriky“ sa objavili aj zábery, ktoré zhotovili paparazzovia počas uplynulého víkendu v New Yorku v známom lokále Bar Pitti. Rodriguez sedel na terase, celkom sám a popíjal minerálku. Fotografie, ktoré sa objavili v médiach a na rozličných portáloch, ho zväčša zachytávajú s pochmúrnym či znudeným výrazom tváre. Niekdajšia baseballová star však čakala spoločnosť, na stole bolo položených niekoľko fliaš minerálky. Reportéri sa napokon dočkali jedného muža, s ktorým pravdepodobne preberal obchodné záležitosti.

Rodriguez sa pred pár mesiacmi definitívne rozišiel so speváčkou Jennifer Lopezovou, s ktorou dokonca plánovali svadbu. Plány však zhatila pandémia a zdá sa, že neskôr aj údajný Rodriguezovej románik, ktorý mal rozhnevať latino-divu. Dvojica sa síce snažila krízu zažehnať, no po pár týždňoch definitívne potvrdila rozchod.

614043334 Čítajte viac Reč tela hovorí jasne! 5 FOTO dôkazov, že Lopez a Affleck sú pre seba stvorení

V prípade slávnej rodáčky z New Yorku sa však žiaden smútok po rozchode nekonal. Lopez sa takmer okamžite začala stýkať so svojím bývalým partnerom – hercom Benom Affleckom, s ktorým spolu randili v roku 2002 až 2004. Najnovšie zábery ukazujú, že ich vzťah začína byť čoraz intenzívnejší.

Rodriguez naopak zostáva momentálne sám, respektíve sústredil sa na výchovu svojich dvoch dcér, ktoré má z predchádzajúceho manželstva a ktoré mu súd zveril do starostlivosti. Na sociálnej sieti zverejnil od rozchodu s Lopezovou niekoľko rodinných záberov práve so svojimi dvoma ratolesťami.

Iba nedávno sa začalo špekulovať o tom, že ARod (ako športovca prezývajú americké médiá) mal obnoviť vzaťh s hrdinkou reality-šou Madison LeCroyovou, ktorá mala byť údajne aj kameňom úrazu v jeho vzťahu s Lopezovou. To však jeho hovorca dementoval. „Nie som si istý, kto má úžitok zo šírenia takýchto fabulácií a nepravdivých informácií. Sú úplne nesprávne. Alex má momentálne dosť práce venujúc sa svojmu podnikaniu a rodine,“ odkázal jeho hovorca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #smútok #rozchod #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...