Tajomstvo z minulosti odhalené: West už randil s krásnou Irinou. A čo na to Kim?

Vyzerá to tak, že rok 2021 sa nesie v znamení obnovených "starých lások". Ako inak sa vysvetliť, že už druhý celebritný párik hlási prekvapivý návrat.

14.06.2021 00:00
kanye Foto:
Raper Kanye West na archívnom zábere.
debata

V prvom prípade je reč, samozrejme, o Jennifer Lopezovej a Benovi Affleckovi. Ale ten druhý môže aj dnes byť pre mnohých prekvapením. Paparazzovské zábery rapera Kanye Westa s ruskou topmodelkou Irinou Shaykovou síce boli najprv prezentované s tým, že ide o zbrusu nový párik svetového šoubiznisu. Zdroje z okolia hviezd však tvrdia niečo iné.

Ako píše portál PageSix.com, 44-ročný raper už s ruskou krásavicou randil v minulosti. Trvalo to však len krátky čas a zaobišlo sa to bez pozornosti novín a portálov. „Randil s Irinou ešte manželstvom s Kim (pozn. Kardashianovou, s ktorou sa momentálne rozvádzajú). Trvalo to len pár týždňov a prebiehalo to celé v tichosti,“ píše portál. Dvojica tak vraj znovu spojila svoje cesty a tentoraz to celé môže byť vážnejšie. Zatiaľ však nie je. „V tejto chvíli to je celé také nenútené. Rozhodne sú však jeden do druhého,“ komentoval informátor.

irina Čítajte viac Tento nový párik vás fakt prekvapí! Krásnu Irinu prichytili so slávnym raperom

Irina Shayk sa objavila v roku 2010 aj vo videoklipe ku skladbe Power od Westa a dokonca predvádzala na jeho módnej šou v New Yorku. Ich cesty sa však neskôr rozišli a raper sa spoznal práve s hviezdou reality-šou a Instagramu Kardashianovou.

Za viac ako dekádu toho stihli dosť, zosobášili sa, majú štyri deti a momentálne sa rozvádzajú. Kim Kardashian však údajne nemá na bývalého partnera ťažké srdce kvôli tomu, že sa vracia k inej slávnej žene. „Kim je s tým úplne ok. Želá si, aby bol Kanye šťastný a zdravý. Ona sama sa momentálne koncentruje na deti a tiež na štúdium,“ uviedol pre portál insajder.

zväčšiť Modelka Irina Shayk a jej dcérka Lea sa zladili... Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
578326395 Modelka Irina Shayk a jej dcérka Lea sa zladili na prechádzke vo West Village v New York City.

Shaykovú s Westom zachytili objektívy paparazzov minulý týždeň vo francúzskom Provence, kde sa spoločne objavili v jednom z luxusných hotelov. Medzitým už stihli priletieť naspäť do USA, kde obaja žijú. Kým Irina sa zdržiava v New Yorku, kde vychováva aj dcérku Leu, West trávil posledné týždne v LA, kam sa vrátil po dlhšom pobyte na ranči vo Wyomingu. Či sa dá očakávať, že by sa momentálne presídlil do Veľkého jablka, je však predčasné hovoriť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #irina Shayk #Kim Kardashian #Kanye West

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...