So spontánnou Kate sa skvelo fandí! Tribúnu vo Wembley zaplavilo nadšenie Williama aj malého Georgea

Futbalistov Anglicka prišli do londýnskeho Wembley podporiť aj členovia kráľovskej rodiny.

30.06.2021 10:00
kate Foto:
Futbalistov Anglicka prišli do londýnskeho Wembley podporiť aj členovia kráľovskej rodiny - vojvodkyňa Kate, malý princ George a princ William na tribúne.
debata

Zatiaľ, čo na zápase s Českom svojmu tímu tlieskal iba princ William, súboju s Nemeckom neodolala ani jeho manželka, vojvodkyňa Kate. A z tribúny sa spolu s rodičmi na ihrisko pozeral aj ich najstarší syn George.

A možno priniesli Anglicku aj istú dávku šťastia, keďže v utorkovom osemfinálovom stretnutí zvíťazilo nad Nemeckom 2:0. V boji o semifinále si zahrajú Angličania v sobotu 3. júla s Ukrajinou.

Futbalistov Anglicka prišli do  londýnskeho...
Futbalistov Anglicka prišli do  londýnskeho...
+3Futbalistov Anglicka prišli do  londýnskeho...

Trojnásobná mama Kate na tribúne priam žiarila, keďže na zápas zvolila jasnú červenú farbu – siahla po saku z módneho reťazca Zara v hondote 59,99 libier, jej look doplnili náušnice značky Simone Rocha za 225 libier, ruku vojvodkyne už tradične zdobil aj jej výrazný zásnubný prsteň. Princ William a malý George prišli tímu Anglicka fandiť v tmavomodrých oblekoch, nechýbali im ani kravaty – obaja siahli po pruhovaných.

England Czech Republic Euro 2020 Soccer Čítajte viac Princ William povzbudil Anglicko v zápase s Českom! Emócie ním ale vo Wembley nelomcovali

Neďaleko kráľovského páru si zápas vychutnávali aj ďalší prominentní fanúšikovia – William prehodil pár slov s futbalistom Davidom Beckhamom a jeho synom Romeom Beckhamom, kúsok od nich sedel aj spevák Ed Sheeran.

zväčšiť David Beckham a spevák Ed Sheeran vo Wembley. Foto: SITA/AP, Justin Tallis
Britain England Germany Euro 2020 Soccer David Beckham a spevák Ed Sheeran vo Wembley.

Už vo štvrtok, 1. júla, čaká princa Williama odhalenie sochy princeznej Diany. Slávnostný akt sa bude konať v deň, kedy by zosnulá princezná oslávila 60. narodeniny. Socha bude umiestnená v záhrade Kensingtonského paláca. Dali ju zhotoviť Dianini synovia William a Harry v roku 2017 pri príležitosti 20. výročia jej tragickej smrti. Na podujatí sa zúčastní aj Williamov brat Harry, účasť vojvodkyne Kate je zatiaľ nejasná, britské médiá uvádzajú, že na podujatí sa pre obmedzený počet hostí zrejme nezúčastní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...