Len žartuje, či? Manželka Aleca Baldwina spomenula ďalšie dieťa

Len pred pár dňami sa rodinka herca Aleca Baldwina (63) ukázala v kompletnej zostave.

02.07.2021 11:30
NY World Premiere of "The Boss Baby: Family... Foto: ,
Herec Alec Baldwin, jeho manželka Hilaria Baldwin a ich deti na premiére animovaného filmu The Boss Baby: Family Business.
debata

Populárny hollywoodsky herec a komik spoločne s pôvabnou manželkou Hilariou, ktorá je známa ako knižná autorka a zanietená cvičiteľka jogy, vyrazil na premiéru pokračovania animáku Boss Baby. Na červenom koberci sa tak do objektívu usmievali rodičia a ich šesť detí. Ale… Možno číslo potomkov ešte nie je konečné.

Hilaria Baldwin s dcérou Carmen.
Herec Alec Baldwin a jeho kolegyňa Amy Sedaris.
+5Herec Alec Baldwin, jeho manželka Hilaria...

Na Instagrame sa svojim 900 000 fanúšikom Hilaria priznala, že občas rozmýšľa aj o siedmom potomkovi, cíti sa byť matkou telom aj dušou. K jednej fotografii zverejnenej Instagram-Story napísala: „Mám toho viac ako dosť so šiestimi deťmi, ale v momentoch, ako je tento, si pomyslím – čo ak by bolo ešte jedno?“

NY World Premiere of "The Boss Baby: Family Business" Čítajte viac Po 60-ke s toľkými deťmi na krku: Baldwin ukázal rodinu, kto je tu vlastne boss?

Ako by na niečo také zareagoval jej manžel? Aby ho ukľudnila, dodala: „Žiaden strach, iba žartujem.“ Alec Baldwin má s exmanželkou Kim Basingerovou ešte jednu dcéru, Ireland (27). Na tému počtu detí s druhou ženou často žartuje aj on sám. V šou Ellen DeGeneresovej napríklad povedal: „Vždy hovorím, že moja manželka je zberateľka. Niekto zbiera autá, niekto hodinky alebo umenie. Moja žena zbiera deti.“

Alec Baldwin tvorí s 37-ročnou Hilariou pár od augusta 2011, pričom v apríli 2012 sa zasnúbili a v júni 2012 sa zosobášili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hilaria Baldwin

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....