Po ostrých slovách Seala sa na tému ich manželstva rozhovorila aj Heidi Klum

Vzťahy medzi niekdajšími manželmi Heidi Klumovou a Sealom sú v poslednom období viac ako naštrbené.

08.07.2021 11:00
seal Foto:
Heidi Klum a Seal na archívnej snímke.
debata

Problémy dvojice sa dostali na verejnosť v roku 2020, kedy sa Heidi Klum obrátila na súd v Los Angeles. Išlo o jej spor s exmanželom, keďže Klum bola nútená kvôli šou Germany's Next Topmodel odcestovať na dlhý čas do Nemecka. Svoje deti chcela mať pri sebe. Po tomto kroku si Seal, ktorý súd prehral, neodpustil aj zopár jedovatých poznámok smerom k svojej slávnej ex aj k modelingovej kariére ich 17-ročnej dcéry Leni.

seal Čítajte viac Seal sa pustil do svojej ex Klumovej! Jeho slová ju veru zabolia

Aktuálne sa o slovo prihlásila aj nemecká modelka. Jej prominentné manželstvo so Sealom sa rozpadlo v roku 2012, kedy ohlásili rozchod. Klum si zaspomínala na ich vzťah aj na obnovovanie ich sľubu. „Myslím si, že som si Seala vzala osemkrát,“ pripomína v rozhovore pre Sunday Times. „Verila som, že to bude zábava.“ Modelka vraj chcela len osláviť ich lásku. Ale ako priznala, nevyšlo to. „Ale viete, nefungovalo to. Snažila som sa, naozaj som sa snažila, nikto nemôže povedať, že nie,“ dodala Klum. Postupom času stratila vieru v obnovovanie sľubov, ale snažila sa držať kurzu, na ktorý sa podujala v začiatkoch ich vzťahu.

Heidi Klum Čítajte viac Heidi Klum verzus Seal! Ich spor o deti súd ukončil, komu dal za pravdu?

Teraz sa expartneri musia deliť o starostlivosť o ich štyri deti. „Áno, občas by to mohlo byť jednoduchšie. Ale viete čo, všetci sú zdraví a to je najdôležitejšie. Na všetko sa dá nájsť nejaké riešenie,“ opísala 48-ročná kráska.

Pred časom sa o ich vzťahu pre médiá vyjadril aj Seal. Na otázku, či sú on a Heidi skutočný tím, Seal odpovedal: „Nie, nikdy sme neboli dobrý tím. Nikdy sme nepracovali tímovo," povedal pred časom 58-ročný Seal pre Us Weekly.

Klum a Seal sa rozišli v roku 2012, rozvod bol ukončený v roku 2014. Tri deti má Klum s bývalým manželom, spevákom Sealom, s ktorým žila od roku 2005. Otcom jej najstaršieho dieťaťa, dcéry Leni, je Flavio Briatore, niekdajší manažér F1. Seal si ju však počas ich manželstva osvojil. V roku 2018 Klum zverejnila svoj vzťah so spevákom Tomom Kaulitzom, v roku 2019 sa vzali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Seal

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...