Cruise s pôvabnou kolegyňou na tenisovom finále: Spája ich vari niečo viac?

Finále ženskej dvojhry vo Wimbledone po prestávke trvajúcej niekoľko dní navštívila britská vojvodkyňa Kate, ktorá bola v domácej izolácii. Nebola však jedinou celebritou, ktorá pútala pozornosť. Objavil sa aj Tom Cruise.

12.07.2021 09:00
Britain Wimbledon Tennis Foto: ,
Americký herec Tom Cruise navštívil finále Wimbledonu v spoločnosti herečky Hayley Atwellovej.
debata

Americká filmová hviezda, 59-ročný Cruise zavítal na finálový zápas ženskej dvojhry a okamžite zaujal pozornosť hostí, ale aj fotografov. Spoločnosť mu totiž robili dve pôvabné dámy, z nich jedna dokonca rodáčka z britských ostrovov.

Reč je o herečke Hayley Atwellovej, pôvodom z Londýna, ktorú diváci poznajú najmä z marvelovského univerza ako agentku Carterovú. Dohady o tom, že by práve Atwell mohla byť Cruisovou novou partnerkou v súkromí, sú však postavené skôr na vode – dvojicu spája najmä profesionálny vzťah a posledné mesiace strávené bok po boku.

Americký herec Tom Cruise navštívil finále...
Herec Tom Cruise máva fotografom z VIP...
+2Americký herec Tom Cruise navštívil finále...

Pôvabná Britka totiž dostala hlavnú ženskú rolu v najnovšom filme zo série Mission: Impossible, ktorý dvojica nakrúcala v uplynulom roku. Vo filme sa objaví aj druhá dáma, ktorú objektívy zachytili po hercovom boku – herečka Pom Klementieff.

Päťdesiatdeväťročný Cruise dorazil v sobotu na tenis v dobrej nálade a so srdečným úsmevom, ktorý rozdával pri každej príležitosti – šušká sa tiež, že tak robil aj preto, aby si vylepšil renomé po príhode spred pár mesiacov, keď unikla nahrávka jeho rozzúreného monológu na pľaci nakrúcania akčného hitu zo známej frančízy.

Britain Wimbledon Tennis Čítajte viac Z karantény rovno na Wimbledon! Vojvodkyňa Kate je zdravá ako rybička a očarujúca

Pre pandémiu covidu-19 bolo totiž nakrúcanie niekoľkokrát zastavené alebo posunuté, čo navyšovalo jeho produkčné náklady. Cruise sa rozhneval na jedného z členov štábu a jeho „výstup“ sa objavil vo viacerých médiách – tajne ho pri ňom nahral neznámy člen štábu. Hercovo správanie v tom čase rozdelilo verejnosť na dve polovice. Jedna časť sa ho zastávala a snažila sa vnímať jeho rozčúlenie, druhá herca a producenta filmu výrazne skritizovala.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge na finálovom zápase...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej manžel -...
+3Vojvodkyňa Kate z Cambridge odovzdala trofej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #wimbledon #Tom Cruise #Hayley Atwell

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....