Z tenisu rovno na futbal! Ani pôvabná vojvodkyňa Kate však Britom nepomohla

Ani fanúšikovia z kráľovskej rodiny nepomohli v nedeľu večer britským futbalistom vo finálovom zápase Eura. Vojvodkyňa Kate pritom v nedeľu stihla hneď dve dôležité športové udalosti roka.

12.07.2021 10:53
Britain England Italy Euro 2020 Soccer Foto: ,
Princ William, jeho manželka - vojvodkyňa Catherine a ich najstarší syn - princ George prišli povzbudiť britských futbalistov na finálový zápas EURO.
debata (3)

Matku troch detí po tom, čo niekoľko dní strávila v domácej karanténe, bolo možné vidieť v sobotu popoludní na finále ženskej dvojhry vo Wimbledone. Tenis je však pre 39-ročnú Kate obľúbeným športom a tak sa objavila v kráľovskej lóži aj o deň neskôr. V sprievode otca Michaela Middletona si prišla pozrieť finále mužské, v ktorom opäť triumfoval Novak Djokovic.

Po dôležitom tenisovom zápase však prišiel na rad súboj, azda ešte o niečo dôležitejší. Británia je kolískou futbalu a šport na zelenom trávniku na ihrisku je doslova národným športom. Finálový súboj s talianskym tímom teda patril medzi najočakávanejšie udalosti víkendu.

Princ William (vpravo), jeho manželka -...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge na finálovom zápase...
+3Vojvodkyňa Kate z Cambridge na finálovom zápase...

Nenechali si ho ujsť ani princ William s Kate, ktorá sa na futbalové „fanúšikovanie“ prezliekla z ružových šiat do bieleho saka a sukne. Manželská dvojica sa do VIP lóže usadila spoločne so synom Georgom, najstarším z troch detí, ktoré William a Kate spolu majú.

Leno kúsok ďalej sa nachádzal aj britský premiér Boris Johnson, ktorý neváhal obliecť si na seba futbalový dres a povzbudzovať národný tím spoločne s novomanželkou Carrie. Ani táto zostava však Anglicku napokon nepomohla, keďže z titulu sa v závere zápasu tešili Taliani.

Britain Wimbledon Tennis Čítajte viac Z karantény rovno na Wimbledon! Vojvodkyňa Kate je zdravá ako rybička a očarujúca
3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #futbal #tenis #wimbledon #Euro 2020

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...