Tričko nad pupok, nech vidia! Jennifer Lopez opäť pútala pozornosť, tentoraz s dcérou

Jeden deň sa predvádzala v úzkych džínsoch, potom ju paparazzovia mohli stretnúť v tope nad pupok a širokých cargo-nohaviciach. Speváčka Jennifer Lopez aj v tomto prípade pútala pozornosť sexy postavou.

15.07.2021 00:00
621377901 Foto:
Speváčka Jennifer Lopez vyrazila na nákupy v Beverly Hills. Najprv sama, neskôr sa ku nej pridala dcéra Emme.
debata

Päťdesiatdvaročná americká hviezda sa objavila v uliciach Beverly Hills, aby si po čase opäť dopriala trochu nákupnej horúčky. Hoci ju na miesto priviezol osobný šofér, medzi jednotlivými butikmi sa už prechádzala sama. Pridala sa ku nej aj dcéra Emme, jedno z dvoch detí, dvojčiat, ktoré má Lopez s exmanželom Marcom Anthonym.

Kým tínedžerka Emme prežíva zjavne obdobie hľadania a jej dievčenský look spred pár rokov vystriedal priam chlapčenský imidž vo vyťahaných džínsoch a veľkom tričku, jej slávna mama veľmi dobre vie, ako zaujať. Do ulíc si obliekla biele tielko nad pupok a predviedla tak ukážkovú figúru, o ktorú sa stará pravidelným tréningom aj prísnou životosprávou. Mnohí sa domnievajú, že Jennifer je v lepšej forme ako na začiatku kariéry.

Video

Nedávno speváčka vyhlásila tiež, že sa aj v súkromí cíti „najlepšie, ako sa kedy cítila“. Dôvodom má byť jej staronový vzťah s hercom a režisérom Benom Affleckom, ktorý dvojica obnovila pár týždňov po Lopezovej rozchode s bývalým snúbencom Alexom Rodriguezom.

Len nedávno paparazzovia v Los Angeles zachytili Afflecka v spoločnosti svojich dvoch detí a Lopezovej dcéry Emme, čo je zjavne dôkaz, že dvojica už stihla zoznámiť svoje ratolesti a je to medzi nimi vážne.

620890838 Čítajte viac Lopezovej slávne pozadie po 30 rokoch v šoubiznise?! Forma ešte lepšia ako zamlada
debata chyba
Viac na túto tému: #nákupy #dcéra #Jennifer Lopez #forma #Emme

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...